טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תוך כמה זמן בדרך כלל מקבלים תוצאות של צילום סיטי בלסת עליונה עד שאני/ הרופא מקבלים אותה? ואם אני עושה את השתל כעבור 4 וחצי חודשים ואת הצילום כעבור טיפה יותר מ-3 חודשים זה נותן אותו אינדקציה רציתי יותר זמן אבל הבעיה שקודם אני נוסעת ושאני חוזרת הרופא לא יהיה , ואז אי אפשר בזמן כה מועט גם החלטות של הסיטי וגם לקבוע תור שרוצה שלא יהיה יותר זמן השאלה האם האינדקציה שיראה יהיה תקפה פחות או יותר לאחר חודש וחצי בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ספיר שלום, בד"כ תוצאות של הדמית סיטי דנטלי מתקבלות - באותו היום או יום למחרת. התקפות של הנתונים - בד"כ למספר חודשים . כך שאין כל חשש - הטיפול יכול להיות מבוצע בד"כ גם לאחר חצי שנה מהסריקה . בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד