מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבר בכתרטלי20/07/2016
נראה לי שיש לי שבר בחרסינה של הכתר אני לא בטוחה לגמרי אבל רציתי לשאול איך נראה שבר בחרסינה ואם זה תמיד בצורה שממש חסרה חלקה שרואים ואם זה לא בצד החיצוני מסביב אלא באמצע איך זה ייראה שם? והאם יכול להיות בגלל שחשה טיפה כאב שנשבר אפילו קצת בקטע שלא רואים אלא מתחת לכתר ויצריך שוב טיפול שורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבר בכתר - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר23/07/2016טלי שלום,
בד"כ שבר בכתר - הינו שבר של החרסינה המצפה את הבסיס של הכתר שהוא מתכתי או זירקוניה - במידה וזה באזור אסטטי ניתן לראות חוסר בחומר השן.
ובד"כ הלשון תרגיש אזור מחוספס או חד.
מאחר והשבר בדרך כלל אינו מערב את הבסיס של הכתר - הרי שאין סכנה למבנה וטיפול השורש מתחתיו.
ישנם מקרים בהם עקב השבר נוצרת דחיסת מזון בין השיניים ואז מצטבר מזון בין השיניים דבר שעלול להוביל לעששת מתחת לכתר ואז במצבים מסויימים יהיה צורך בחידוש טיפול שורש .
ממליץ לפנות לרופא המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)