כאבים באיזור של סתימה ישנה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• כאבים באיזור של סתימה ישנה
    ליאת
    20/10/2016

יש לי כאבים בהתחלה קצת ומאתמול התחילו להחריף הלכתי לרופאה ולא רואה כלום וגם בצילום למרות הכאב שאני חשה והיום מרגישה כאב גם סופנטני וגם בלעיסה , אבל כדאי להיות בטוחה אמרה לי לספוג עוד קצת וקבעו לי תור למומחה לטיפולי שורש שאלתי איזה מיכשור : ראייה , כלים אחרים יש למומחה לטיפול שורש שיכול לראות , אם זה בעייה בעצם היו אמורים לראות בצילום או שיש לו צילום מסוג שונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהוי צורך בטיפול שורש

ד''ר ניצן שלזינגר
    07/11/2016

ליאת שלום,
    לא תמיד ניתן לזהות צורך בטיפול שורש- מאחר והסימפטומים משתנים מאדם לאדם ומאחר ורופא השיניים אינו מעוניין לבצע טיפול שגוי, ישנם מקרים בהם קשה לזהות את מקור הכאב או לחילופין הממצאים אינם מעידים בהכרח על צורך בטיפול שורש .
    במקרים כאלה עדיף להמתין ואז יש שתי אפשרויות :
    או שהכאב יחלוף ואז הכל בסדר,
    או שהכאב יחריף ויהיה מחודד כך שניתן יהיה לזהות בוודאות את מקורו וניתן יהיה לטפל.
    עד כמה שאני יודע אין למומחה לטיפולי שורש אמצעי אחבנה טובים יותר מאשר לרופא השיניים .
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו