מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באיזור של סתימה ישנהליאת20/10/2016
יש לי כאבים בהתחלה קצת ומאתמול התחילו להחריף הלכתי לרופאה ולא רואה כלום וגם בצילום למרות הכאב שאני חשה והיום מרגישה כאב גם סופנטני וגם בלעיסה , אבל כדאי להיות בטוחה אמרה לי לספוג עוד קצת וקבעו לי תור למומחה לטיפולי שורש שאלתי איזה מיכשור : ראייה , כלים אחרים יש למומחה לטיפול שורש שיכול לראות , אם זה בעייה בעצם היו אמורים לראות בצילום או שיש לו צילום מסוג שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיהוי צורך בטיפול שורש
ד''ר ניצן שלזינגר07/11/2016ליאת שלום,
לא תמיד ניתן לזהות צורך בטיפול שורש- מאחר והסימפטומים משתנים מאדם לאדם ומאחר ורופא השיניים אינו מעוניין לבצע טיפול שגוי, ישנם מקרים בהם קשה לזהות את מקור הכאב או לחילופין הממצאים אינם מעידים בהכרח על צורך בטיפול שורש .
במקרים כאלה עדיף להמתין ואז יש שתי אפשרויות :
או שהכאב יחלוף ואז הכל בסדר,
או שהכאב יחריף ויהיה מחודד כך שניתן יהיה לזהות בוודאות את מקורו וניתן יהיה לטפל.
עד כמה שאני יודע אין למומחה לטיפולי שורש אמצעי אחבנה טובים יותר מאשר לרופא השיניים .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)