מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילומים לפני חשיפת שתלשירה13/01/2017
רציתי לשאול האם יש איזו בדיקות או צילומים שצריך לעשות לפני חשיפת השתל או מתי יודעים שההרמת סינוס והשתל נקלטו והכל בסדר , אני פוחדת בגלל אחרי הניתוח קיבלתי צינון ושהייתי בביקורת אצל הכירוג אמר שכנראה היה לי סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח , השאלה מתי יודעים שהכל בסדר ואם צריך לעשות ואיך בודקים ואחרי כמה זמן כי נאמר לי לפני החשיפה בטוח אי אפשר אז לפי מה יידעו אם נעשה נזק או משהו להרמת סינוס ולשתל כתוצאה מהזיהום ואם כן מתי בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך יודעים ששתל נקלט והרמת הסינוס הצליחה?
ד''ר ניצן שלזינגר14/01/2017שירה שלום,
בד"כ במידה ושתל נכשל - ישנן תופעות לואי - של כאב נפיחות או הפרשת מוגלה - ישנם מקרים בהם השתל נכשל ללא הסימנים הללו - - הדבר די נדיר.
בד"כ בחשיפה או לפני החשיפה מבצעים צילום רנטגן וניתן להתרשם מן השתל והרמת הסינוס .
בחשיפה עצמה מתקינים על השתל כיפת ריפוי - ובהברגת כיפת הריפוי ניתן להתרשם האם השתל בסדר והוא יציב.
ישנם מקרים מאוד נדירים בהם יש כשלון של שתל ללא כל הסמנים .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)