מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי נוחות בפה אחרי התקנת הכתראורית20/01/2017
עשו לי כתר זמני ומאוד לא נוח , חשבתי שזה נוחות של יומיים שלושה עד שמתרגלים , הלשון כל הזמן נוגעת ותחושה שעומדת להחתך וגם תחושה של לחץ , יכול להיות שזה שבמרפאה לא מתאים כי אמרה לי שכתר רגיל אי אפשר לשים מתכת ואפשר רק כתר קבוע מחרסינה ובאופן כללי יש איזה הבדל בין כתר זמני במרפאה לעומת הכתר הזמני שעושים במעבדה?
גם שאני מנקה בין השיניים הכתר זז ומתרומם ואז צריכה לחיצה קלה להחזיר למקום כדי שלא ייצא לגמרי. השאלה האם זה אומר שאם זה מציק שהגובה או יכול להיות משהו אחר שלא מצליח להחזיק טוב בפה , והאם במקרים יש אפשרות להוריד גובה או הרבה פעמים רצוי לעשות כתר חדש ? במיוחד שיש כאבים שהלשון נוגעת זה ממש מטריד , ומן תחושת לחץ מה במקרים כאלה בדרך כלל הפתרון? ושבוע הבאה אלך שיראו למה האי נוחות/כאב?
וחוץ מזה גם לא מזמן הכתר נפל גם מה אפשר לעשות כי זה לא הגיוני שאצטרך עכשיו כל יומיים שלושה שיתקינו , נפלו בטיפולים קודמים אבל אחרי שבועיים שלושה . מה יוכלו לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי נוחות לאחר התקנת כתר
ד''ר ניצן שלזינגר31/01/2017הפורום עוסק בטיפולי שורש ושתלים - ממליץ להפנות השאלה למדור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)



