פירוק והדבקה של כתר חדש

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• פירוק והדבקה של כתר חדש
    דויד
    06/12/2017

שלום
    בימים אלה נשברה לי שן טוחנת שעברה טיפול שורש מוצלח לפני 15 שנה,הדפנות של השן נשברו בהדרגה עד שכל הסתימה הגדולה נשברה ונשאר רק הבסיס,הגעתי לרופא שיניים שיצר מבנה ועליו הודבק כתר קבוע,הכתר הודבק בזוית לא מאוזנת עם צורת הקשת של שאר השיניים,השן היא טיוחנת אחרונה בלסת תחתחונה ולפניה חסרות 2 טוחנות ובצד השני איבדתי את כל הטוחנות,הכינו לי תותבת ויטליום להשלמת החוסר,בניסיונות הראשונים התותבת לא התאימה בצורה קיצונית והיה לחץ חזק מדי בהלבשה על השן הקרובה לכתר(חסרות 2 טוחנות בינהן) איכשהו הטכנאי שיחרר את הלחץ הבלתי סביר והמאוד כואב על השן הסמוכה,אך ש לי הרגשה לא טובה מהעובדה שהכתר מלכתחילה הודבק בצורה לא מדויקת ורואים את זה שהוא לא מאוזן כלפי שאר השיניים והתותבת נבנתה בהתאם לזיוף בצורת הקשת הטבעית,הרופא הסכים לאחר שהוכחתי לו שהכתר הודבק נוטה פנימה לעומת צורת הקשת, השאלה היא האם יש סיכון לשורשים של השן הטוחנת בהליך השבירה ופירוק הכתר שהודבק בדבק קבוע לאחרונה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוק והדבקה של כתר חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת כתר שהודבק קבוע

ד''ר ניצן שלזינגר
    09/12/2017

דיויד שלום,
    אין כל סיכון בהסרת כתר המודבק עם דבק קבוע - זאת מאחר ומבצעים חתך בתוכו ומסירים אותו מבלי להפעיל כוחות על השן עצמה .
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו