מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פירוק והדבקה של כתר חדשדויד06/12/2017
שלום
בימים אלה נשברה לי שן טוחנת שעברה טיפול שורש מוצלח לפני 15 שנה,הדפנות של השן נשברו בהדרגה עד שכל הסתימה הגדולה נשברה ונשאר רק הבסיס,הגעתי לרופא שיניים שיצר מבנה ועליו הודבק כתר קבוע,הכתר הודבק בזוית לא מאוזנת עם צורת הקשת של שאר השיניים,השן היא טיוחנת אחרונה בלסת תחתחונה ולפניה חסרות 2 טוחנות ובצד השני איבדתי את כל הטוחנות,הכינו לי תותבת ויטליום להשלמת החוסר,בניסיונות הראשונים התותבת לא התאימה בצורה קיצונית והיה לחץ חזק מדי בהלבשה על השן הקרובה לכתר(חסרות 2 טוחנות בינהן) איכשהו הטכנאי שיחרר את הלחץ הבלתי סביר והמאוד כואב על השן הסמוכה,אך ש לי הרגשה לא טובה מהעובדה שהכתר מלכתחילה הודבק בצורה לא מדויקת ורואים את זה שהוא לא מאוזן כלפי שאר השיניים והתותבת נבנתה בהתאם לזיוף בצורת הקשת הטבעית,הרופא הסכים לאחר שהוכחתי לו שהכתר הודבק נוטה פנימה לעומת צורת הקשת, השאלה היא האם יש סיכון לשורשים של השן הטוחנת בהליך השבירה ופירוק הכתר שהודבק בדבק קבוע לאחרונה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסרת כתר שהודבק קבוע
ד''ר ניצן שלזינגר09/12/2017דיויד שלום,
אין כל סיכון בהסרת כתר המודבק עם דבק קבוע - זאת מאחר ומבצעים חתך בתוכו ומסירים אותו מבלי להפעיל כוחות על השן עצמה .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)