טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לרופא שלום, לפני כחודש וחצי בוצע טיפול שורש בשן חיה מתחת לכתר זרקוניה בלי להסירו. מאז אני חשה את הטעם של החומרים שהוחדרו וגם כאשר אני נוגעת ליד השן יש ריח לא טוב. הטעם שלי בפה מאוד לא טוב. אני חושבת שמלכתחילה היה רווח בין הכתר לחניכיים. מה עושים במצב כזה והאם זה נשמע הגיוני? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רינת שלום, לפי הדיווח שלך ניתן להניח שיש דליפה מן השן אל חלל הפה - ובעצם מדובר בפתח - . ממליץ להבדק אצל הרופא המטפל ובמידת הצורך הסרת הכתר + ביצוע מבנה חד/ש + כתר חדש בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד