טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי לפני כמה שנים טיפול שורש בשן 36 עשו לי סתימה זמנית אבל לא הגעתי לעשות מבנה וגם לא כתר
לאחר הרבה זמן, הרגשתי שנפלה הסתימה הזמנית (התחושה בפה היא של שן עם בור באמצע, והשן היא רק כמו מסגרת לבור) נשארתי ככה יותר מידי זמן, ולאחרונה הרגשתי שיכול להיות שה"מסגרת" הזאת נסדקה
הרופאים אצלי ממליצים על עקירה אבל לדעתי הם לא בחנו את המקרה לעומק, הם החליטו מאוד מהר. אני מצרף את הרנטגן שעשו לי, צילום של שני הצדדים וצילום פרפקלי שיש בו גם את שן 36
אודה לך אם תחווה דעתך אם אני חייב לעקור אותה, ומה השיקום שעדיף? אם בכלל כדאי?
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יצחק שלום, לאצירפת את הצילום. הרופא המטפל צריך להחליט אם ניתן לשקם את השן, במידה וניתן לשקם את השן יש לבצע החלפה של טיפול השורש הישן ולאחר מכן מבנה וכתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד