מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הדבקה זמנית של כתררז07/03/2018
שלום שתי שאלות לי בבקשה:
1. לפני חמש שנים הודבקו לי שני כתרים, בדבק זמני.
הרופא אמר לבוא כשהכתר נופל ויודבק קבוע.
מאז, הכתרים לא נפלו , לא מתנדנדים ואין שום תחושה שבא להם לזוז. הייתי היום אצל הרופא בנושא אחר וסיפרתי לו על כך, והוא טען שזה בסדר וטוען על התאמה טובה לשיניים. האם כך הדבר? האם אין סכנה של חדירת חיידקים לשן המתה?
2. עשיתי טיפול שורש שבוע שעבר והיום הדבקה (שוב זמנית) של כתר זרקוניה. במהלך הלחיצה עם הלסת כדי לייבש את ההדבקה, שמעתי מן רעש של שבר מהאזור ונחלצתי שמא נשברה השן שמתחתיו (שן 24) אולם הרופא אומר שכנראה מה ששמעתי זה הקליק של השן שנכנסה חזק לתוך הכתר ושאין מה לחשוש. השאלה היא האם יש סיכוי שהשן נשברה בתוך הכתר? ואם כן איך ניתן לדעת זאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבקה זמנית של כתר
ד''ר ניצן שלזינגר10/03/20181. רצוי לבצע הדבקה קבועה של הכתרים - לאחר תקופה כל כך ארוכה קיים חשש שהדבק נשטף .
2.קשה לדעת מה קרה רק על סמך התיאור שלך. יש בדוק ולצם את השן, יתכן ואכן הכרת נכנס למקומו ושמעת את הרעש הזה.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)