הדבקה זמנית של כתר

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• הדבקה זמנית של כתר
    רז
    07/03/2018

שלום שתי שאלות לי בבקשה:
    1. לפני חמש שנים הודבקו לי שני כתרים, בדבק זמני.
    הרופא אמר לבוא כשהכתר נופל ויודבק קבוע.
    מאז, הכתרים לא נפלו , לא מתנדנדים ואין שום תחושה שבא להם לזוז. הייתי היום אצל הרופא בנושא אחר וסיפרתי לו על כך, והוא טען שזה בסדר וטוען על התאמה טובה לשיניים. האם כך הדבר? האם אין סכנה של חדירת חיידקים לשן המתה?

2. עשיתי טיפול שורש שבוע שעבר והיום הדבקה (שוב זמנית) של כתר זרקוניה. במהלך הלחיצה עם הלסת כדי לייבש את ההדבקה, שמעתי מן רעש של שבר מהאזור ונחלצתי שמא נשברה השן שמתחתיו (שן 24) אולם הרופא אומר שכנראה מה ששמעתי זה הקליק של השן שנכנסה חזק לתוך הכתר ושאין מה לחשוש. השאלה היא האם יש סיכוי שהשן נשברה בתוך הכתר? ואם כן איך ניתן לדעת זאת?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה זמנית של כתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה זמנית של כתר

ד''ר ניצן שלזינגר
    10/03/2018

1. רצוי לבצע הדבקה קבועה של הכתרים - לאחר תקופה כל כך ארוכה קיים חשש שהדבק נשטף .
    2.קשה לדעת מה קרה רק על סמך התיאור שלך. יש בדוק ולצם את השן, יתכן ואכן הכרת נכנס למקומו ושמעת את הרעש הזה.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו