מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתרי זירקוניה ביום אחדבדוי04/06/2018
שלום,
כבר המון זמן בהתלבטות יש לי כרגע כתרי חרסינה בשיניים הקדמיות.
אני רוצה להחליף לכתרי זירקוניה שיהיה יותר אסתטי.
הבנתי שיש מרפאות שיניים עם מכשירים משוכללים שעושים כתרי זירקוניה תוך יום אחד ללא כתר זמני.
השאלה שלי היא מה יותר מקצועי ויותר אסתטי המרפאות של התוך יום אחד או בשיטה הישנה עם כתר זמני.
חשוב לי שהתוצאה תהיה לא פחות ממושלם .
אשמח לטיפים מה לבדוק ומה לוודא לפני שניגשים לבצע את כתרי זירקוניה קדמיים.
ממתין לתשובתך דוקטור תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתרי זירקוניה ביום אחד
ד''ר ניצן שלזינגר28/06/2018לבדוי שלום,
היום ניתן לבצע סריקה דיגיטלית של השיניים המושחזות ולקבל באותו היום כתרים מוכנים - הדבר מתבצע במרפאה ע"י מחרטה דיגטלית.
ניתן להגיע לתוצאות טובות מאוד - אם כי צריך לזכוןר שיש לבצע התאמתה צבע לשיניים הסמוכות.
על ילציין כי בשתי השיטות - זו המיידית וזו הרגילה של שליחה למעבדה ניתן לקלב תואות טובות מאוד וכל מקרה נדרשת התאמה של הכתרים למשנן הקיים.
בשטיה הרגילה עם הכתר הזמני - יש יתרון - הכתר הזמני מאפשר לראות איזו צורה וגודל של תכר יתאים ולפיו לבצע את הכתר הסופי.
כאשר רוצים לקבל תוצאה מושלמת - המהירות היא לא הקרטריון החשוב.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)