כאבים חזקים לאחר עקירה כירוגית

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לאחר עקירה כירוגית
    יסמין
    04/07/2018

לפניי יומיים עברתי עקירה כירוגית של שני שייניים 34+35
    עם תפרים שעוד שבוע צריך להגיע להסיר מעל השן היה אבסס או מורסה כבר המון זמן עקרו ונאמר לי לקחת 3 ימים אנטיביוטיקה ולהורדת כאבים ביום הראשון היו לי כאבים ממש חזקים למחרת נרגע מעט והיום ממש כואב לי במגע עם הלשון מרגישה כמו גולה כזו שצמודה לשן שליד העקירות במבט רואים כמו שכבה לבנה כזו כמו מוגלה וזה שורף וכואב לי מאוד אני מאז העקירה לא יכולה לאכול שופ דבר גם לא בצד השני זה כואב ושורף אפילו מרקים פושרים זה כואב וקשה לי לדבר יש לציין שנאמר לי 24 שעות לא לעשן אז עישנתי יום למחרת לא באותו יום מה זה יכול להיות ולמה זה עדעין כואב ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לאחר עקירה כירורגית

ד''ר ניצן שלזינגר
    16/07/2018

יסמין שלום,
    בעקירהת שן עם אבצס- יש סיכוי גבוה יותר לכאב לאחר העקירה .
    העשיון אף הוא יכול לגרום לכאבים כי הניקוטין מאט את קצב הריפוי.
    כמו כן יתכן ואת סובלת ממכתשית יבשה - כלומר סוג של זיהום - אשר גורם לכאבים חזקים במשך 10 ימים ( הדבר נפוץ יותר בקרב מעשנים).
    ממליץ להבדק אצל הרופאט המטפל - במקרה של מכתשית יבשה ניתן להכניס תרופה לתוך אזור העקירה- דבר שמרגיע את הכאב (יש לזכור כי התרופה - אלוואוג'ל- משפיעה רק למספר שעות ויש לחדש אותה כל מספר שעות).
    החלמה מהירה ובהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו