מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יכול להיות שאצטרך שתלשירלי20/07/2018
שלום עשו לי כתר זמני שכל הזמן לא החזיק ונפל ובשל כך החלטנו על ניתוח עכשיו אחרי ההחלמה מהניתוח את החודשים עד שאפשר לגעת הייתי בתור לץוהשחיזו והחזירו את הכתר הזמני היו לי יומיים עם כאבים היום טיפה פחות זה הולך ומשתפר אבל הבעיה שגם עכשיו לא מרגישה לגמרי נוח מקווה שזה בסדר אבל יש לי הרגשה או שטיפה עדיין גבוה או שדוב לא יציב אם שוב ייפול במקרה מקווה שלא האם במקרה כזה זה אומר שהניתוח לא עזר ואם באמת הניתוח לא עזר מה הפתרון במצב כזה שתל? מרוב שאני פוחדת לא משתמשת בחוט באיזור וההברשה בשיא העדינות. האם יכול להיות מצב כזה שהניתוח לא מצליח ואם כן מה הפתרון במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אצטרך שתל?
ד''ר ניצן שלזינגר21/07/2018שלום,
על מנת לתת לך תשובה יש צורך בבדיקה וצילום רנטגן. לכן אתן לך תשובה כללית ולא ספציפית.
במידה והשורש תקין ויש מספיק תמיכה של העצם הרי שיש לבצע מבנה שיחזיק בצורה נכונה וטובה את הכתר , ההכנה צריכה להיות גם על השורש עצמו ובמידת הצורך יש לבצע הארכת כותרת. במידה והשורש נייד או לא יכול לספק מספיק תמיכה רק אז עוקרים ומשקמים ע״י שתל או גשר לפי התנאים.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שאצטרך שתל
אורית21/07/2018חוץ מזה שמרגישה כמו לפני הניתוח מקווה שטועה מרגישה שנוגעת כל הזמן בכתר יש כאב ולוחץ בחניכיים זה יכול להעיד על משהוא ? וגם ככה אני שוחקת פוחדת עוד דאשבור בטעות את השן לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אצטרך שתל?
ד''ר ניצן שלזינגר21/07/2018קשה לתת לך תשובה - ממליץ להגיע לרופא השיניים לבדיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)