ניתוק של הכתר מהמקום

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• ניתוק של הכתר מהמקום
    שירה
    14/08/2018

נוצר שיש לי כתר זמני חשבנו שנתחיל את המדידות אבל בהחלטה משותפת החלטנו לדחות בעוד חודשיים , הבעיה כרגע שיש לי את החוט הדנטלי המחובר לידית שמעתי שיש בזה סיכוי לניתוח הכתר הזמני במיוחד בכתרים שלמעלה כי פחות רואים איפה בדיוק מכניסים במיוחד שזו שן אחורית , רציתי לשאול האם יש משהו שאפשר לנקות איתו עוד לפחות לתקופה עד שיתחילו את המדידות במילא ולא חוט דנטלי רגיל כי איתו ניסיתי כבר כמה פעמים אפילו סוגים ועוביים שונים ולא מסתדרת אלא משהו אחר שגם המקום יהיה נקי וגם לא יקרה בטעות שאנתק את הכתר מהמקום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוק של הכתר מהמקום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוק הדבקה של כתר זמני ע"י חוט דנטלי

ד''ר ניצן שלזינגר
    31/08/2018

שירה שלום,
    אכן בשימוש בחוט דנטלי המחובר לידית , קיים חשש סביר שהכתר הזמני יתנתק מעצם הפעולה של משיכת החוט החוצה , דבר שעלול לנתק את הכתר הזמני ממקומו.
    ההמלצה שלי היא שימוש בחוט דנטלי רגילארש אותו מכניסים אל בין השיניים ואז במקום למשוך חזרה החוצה כלפי הלסת הנגדית , פשוט מושכים דרך הצד ואז הכתר לא יתנתק.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו