מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת כתר מאוחה למתכתיערה30/11/2018
הולכים בקרוב להחליף לי כתר מאוחה למתכת שאסיים טיפולים אחרים שאמורה לסיים בקרוב. כתר זה כואב ולוחץ בחניכיים וגם קצת מדמם החלטנו לעשות כתר זירקוניה מלא כי יהיה בריא יותר ולוחץ פחות הכתר בין רק שנתיים וקצת. השאלה שלי האם אחרי שיורידו את הכתר יצטרכו חוץ מכתר זמני מחדש גם מבנה מחדש ? ודבר שני אחרי שיורידו וישחיזו למרות שיש כתר ועושים השחזות קטנות יותר כי זה כתר זירקוניה והיה שם כתר יש סיכוי אחרי כל ההשחזות הנ"ל שוב אצטרך גם ניתוח הארכת כותרת בגלל שירדה עוד כותרת ולא מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלפת כתר מאוחה למתכת
ד''ר ניצן שלזינגר08/12/2018יערה שלום,
כתר של חרסינה מאוחה למתכת לא אמור ליצר לחץ וכאב בחניכיים. ללא קשר, כתר זירקוניה יותר בריא לחניכיים . אבל לפני ההחלפה יש לברר מדוע יש כאב ודימום מן החניכיים ורק אח"כ להחליף את הכתר .
יש להחליף מבנה כאשר מסביב למבנה יש עששת , לעיתים רקכאשר מסירים כתר ניתן להות אתהצורך בהחלפת מבנה , אבל במידה ואין עששת הרי שבד"כ לא יהיה צורך בהחלפת המבנה.
הצורך בארכת כותרת נובע מן העומק היחסי של ההכנה לכתר אל תוך החניכיים. במידה ואין עששת אשר יורדת מתחת לכתר הקיים, סביר שלא יהיה צורך בארכת כותרת.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)



