מידע רפואי
פורומים
- תרפיה באומנות
- פרקינסון
- תרומת ביציות
- סקס ויחסים
- רפואת עור משלימה
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- צמחי מרפא
- דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- איידס, HIV
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- רשלנות רפואית
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- ניתוחים פלסטיים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עמי הירש
מומחה להסרת משקפיים וקטרקט. ד"ר עמי הירש מדריך המסמיך רופאים לעסוק בתחום ניתוחי רפרקציה ומעביר קורסים בנושא בארץ ובעולם. במשך שנים שימש כיועץ ברפואת העיניים ללשכת הגיוס ולמשרד הביטחון. חבר באיגוד רופאי העיניים בישראל ,באגודה הישראלית לחקר העין והראייה ובחוג הישראלי לניתוחי קטרקט. חבר החוג הישראלי לניתוחי רפרקציה בישראל ואחד ממייסדיו, חבר באקדמיה האמריקאית לרפואת עיניים (AAOׂ), בחברה האמריקאית לניתוחי קטרקט ורפרקציה (ASCRS), בחברה האירופאית לניתוחי קטרקט ורפרקציה (AECOS), בחברה הבינלאומית לניתוחי רפרקציה (ISRS )עו"ד אריק שלו
עו"ד מתמחה ברשלנות רפואית, בנזיקין, ביטוח לאומי, מיסוי, פגיעות בעבודה ודיני עבודה. ייצוג עובדים ומעסיקים בכל הערכאות המשפטיות. בעל משרד עו"ד בת"א ובירושלים.
מנהל הפורום

053-4877807
053-4877807 ללא פרסום בפורום
- ליטוש סתימות - כאבים חזקיםש07/12/2018
שלום,
לפני כמה זמן רופא השחיז לי 3 שיניים רצופות וליטש לי את הסתימות שבהן (פעולה שלא היתה צריכה לקרות כלל). מדובר בסתימות אמלגם ישנות שהחזיקו הרבה שנים. מאז שהוא נגע יש לי משם כאבים חזקים כבר חודשיים. זה התחיל כמו זרמים ועכשיו יש כאבים. הרופאים לא רואים כלום בצילום ולא יודעים מהיכן מקור הכאב. מצב מתסכל מאוד. האם יתכן כי נגרמה לי פגיעה בעצב ואצטרך טיפול שורש? איך אדע באיזה שן לטפל? אני עם משככי כאבים כבר המון זמן. בנוסף, מהפעולה הזו נגרמה לי גם ירידת גובה בפה (השיניים הקדמיות העליונות והתחתונות מתחככות זו בזו). מתוסכל מאוד ועם כאבים. אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטוש סתימות - כאבים חזקים
ד''ר ניצן שלזינגר08/12/2018ש שלום.
דבר ראשון יש לזהות את מקור הכאב , לא סביר שהכאב מגיע משלושת השיניים.איני יכול ליעץ איך לזהות או מה לעשות מבלי שבדקתי את השיניים.
בכל מקרה במידה ווקיים חוסר של מגע סגרי באזור בזה אשר גרם לשינוי הסגר , הרי שיש להחזיר את הגוה ע"י שחזר חדש את כתר.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?