סובלת מבעיות בשן ובחניכיים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• סובלת מבעיות בשן ובחניכיים
    נטע
    27/12/2018

יש לי בעיות בזמן האחרון סביב כתר קבוע גם מספיק פעמים דימומים וכאב שמנקה לפעמים שניהם ולפעמים רק כאב וביום יומיים האחרונים ללא קשר לכלום מרגישה סוג של לחץ וכאב שכאילו לוחצת ולועסת על השן ללא סיבה שמופעל לחץ ללא פעולה שצריכה על השן. שבוע הבא יש לי תור אבל יכול להיות שמה שהתחיל בעיה של חניכיים הפך לבעיה מורכבת בחניכיים חוץ מהחלפת או יכול להיות סתם לחץ שלי למרות שמרגישה החמרה או האם יכול להיות מצב של בעיה שם מהחניכיים שלחץ שם ועדיתי עומסים שנעשה שם שבר והטיפול יכול להיות גם טיפול שורש האם לפעמים עושים טיפול שורש כתוצאה משבר או במקרה כזה רק עקירה ? ואם עשיתי לחץ או שבר אם נזק האם אפשר לראות בעיה מספיק בצילום או חייבים להוריד את הכתר אפילו רק כדי איבחון מה הבעיה? וזה שמרגישה לחץ כמו שבר יכול להיות שבר קטן בשורש שניתן לטפל או אפילו לחץ מהדלקת חניכיים הכאבים והעומבים גרמו לדלקת חניכיים ושברים בשורשים ובכתר שצריך טיפול מורכב בשיניים או בחניכיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בשן ובחניכיים

ד''ר ניצן שלזינגר
    04/01/2019

נטע / שירה שלום,
    שאלה מבולבלת , לא ברור מה את שואלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו