שאלה בקשר לצילומים בשיניים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לצילומים בשיניים
    שירה
    03/01/2019

שלחו אותי לצילומים של סטטוס מקביליות במכון בגלל בעיה מציקה באיזור וראו שהצילומים מזמן לא עדכניים ומעדיפים שבאותה הזדמנות נבדוק כם אם הכל בסדר ולא נוצרה עוד בעיה ושנדע כי זה כבר כמה שנים שלא עשיתי. אמורה לקבוע תור וללכת בודקת השאלה אני זוכרת שזה הרבה צילומים ששמים פה ויש לי רפלקס הקאה מוגבר ואפילו בטיפול עוברת הרבה פעמים עם הפסקות מדי פעם במקומות שקשה מה אפשר לעשות כדי להקל ואם יש איזה קשר לשעה שאעשה למצב שזה יותר קל או יותר קשה ובאחד השיניים אף יש כתר זמני זה יכול להקשות על הצילום? וגם באופן כללי למה יותר טוב צילומים כאלה מפנורמי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין צילום פנורמי לצילום סטאטוס?

ד''ר ניצן שלזינגר
    04/01/2019

שירה שלום,
    צילום פנורמי מראה את השיניים ובעיקר את העצם - בגלל הסיבוב של המכשיר - נוצר עיוות - קשה לזהות עששת בצילום הזה וקשה לראות את מצב החניכייםפ.
    בצילום סטאטוס - מבצעים הרבה צילומים קטנים אשר מאשפרים זיהוי טוב יותר של גובה העצם וזיהוי עששת.
    בצילום סטוטוס מקבמיליות - ניתן לבצע השוואה עם צילום קודם ולראות האם יש שינויים מן הצילומים הקודמיתם.
    במידה ואת סובלת מרפלקס הקאה , ניתן ללת לך כדור פראמין אשר יפחית את התגובה לרפלקס הקאה.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לצילומי שיניים

שירה
    04/01/2019

אם אקח את הכדור האם לקיחת הכדור צריכה להיות קרוב לצילומים שזה ישפיע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו