מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת מתחת לכתר על שתליםאני24/02/2019
שלום, לפני שנה עברתי השתלת עצם ושני שתלים טוחנות תחתונות. לאחר מספר חודשים כשהכל היה מוכן רופא משקם לקח מידות ועשה לי כתר כפול עבור שני השתלים. בהברגת הכתב היו כאבים נוראיים שלא חוותית מעודי, המשקם אמר שזה ככה ושזה פשוט בגלל הלחץ על החניכיים וכשהלחץ ירד זה ירגע. בסיום ההרכבה הרגשתי טוב יותר והכאבים חלפו לגמרי. לאחר כשלושה חודשים מהרכבת הכתר הרגשתי קצת כואב על החניכיים של הכתר מצד אחד וניגשתי למשקם לבדיקה, ומצא שהכל תקין. ואז כעבור שבוע ראיתי שחור קטן נהיה על החניכיים ומתוכו החלה לצאת דלקת נוזלית, מיד נסעתי למרפאה ומי שביצע את השתלים ביקש מהמשקם לפרק את הכתר שיש לחץ ובבדיקת השתלים הכל היה תקין. אמרו לי להישאר 10 ימים ללא הכתר שהמקום יחלים. כבר באותו יום הכל החלים ונעלם כלא היה וללא כל טיפול או אנטיביוטיקה. הענין שצריכה לחזור להרכבת הכתר ואני ממש חוששת מהכאב הסיוטי שאני שוב הולכת לחוות בהברגה שלו וששוב תחתזור חלילה הדלקת ואז כבר תהיה החמרה או פגיעה בשתלים. מה היא דעתך לפי התהליך? בנוסף, האם ייתכן שהכתר לא מתאים ולבקש להחליפו? והאם הגיוני שיש לי כאבי תופת בבעת הרכבת הכתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת מתחת לכתר עם שתלים
ד''ר ניצן שלזינגר11/03/2019לאני שלום,
נראה שהטיפול במקרה שלך נכון- , קשה לתת חוות דעת מבלי לבצע בדיקה .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)