שאלה בעיניין הפסקת נטילת מיקרופירין

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
053-4877807
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר
053-4877807 ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה בעיניין הפסקת נטילת מיקרופירין
    יעקב
    08/07/2019

    שלום
    אני נוטל מיקרופירין 75 שנים רבות
    אני אעבור בקרוב הליך כירוגי,ניתוח בקע
    ולא יודע איך מפסיקים את התרופה
    האם מפסיקים את בבת אחת,או בהדרגה?
    באיזה שהוא מקום קראתי שאם מפסיקים מדלל דם בבת אחת עלולים להיווצר קרישי דם זה נכון?

    תודה רבה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר ניצן שלזינגר - 053-4877807


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הפסקת נטילת מיקרופירין לפני הליך כירורגי

    ד''ר ניצן שלזינגר
    19/07/2019

    יעקב שלום,
    איני יודע מה עושים עבור טיפול בבקע, אבל בד״כ עבור טיפול של עקירת שן אי ההשתלה אין צורך להפסיק את נטילת התרופה.
    יש לבדוק מדדים של קרישת דם ואז לקבל החלטה . כמו כן ניתן להתייעץ עם הרופא הכללי המטפל אי הקרדיולוג.
    בהצלחה :-)

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


