מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתלת עצם באמצעות זריקהיעקב25/09/2019
אני בן 71 עברתי השתלת שיניים. נאמר לי ע"י הרופא שהוא ביצע לי השתלת עצם. הוא הזריק לי חומר בזריקה .ואמר שזה חומר שהופך לעצם. לא בוצע ניתוח פשוט זריקה לחניכיים.
האם יש דבר כזה ? האם קיים חומר שמזריקים והופך עצם ?
נתתי ברופא אמון. אך מהכתבות שאני קורא פה לא ניתקלתי בזריקה. השתלים נקלטו ולא זזים. אשמח לקבל הסבר. יתכן שרימו אותי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתלת עצם באמצעות מזרק
ד''ר ניצן שלזינגר14/10/2019יעקב שלום ,
ישנם תחליפי עצם אשר נמצאים במצב נוזלי וניתן להחדירם באמצעות מזרק.
בטכניקה של I-RAIZE מרימים את הסינוס בצורה זעיר פולשנית ע״י שתל מיוחד אשר בתוכו יש צינור ודרכו מזרימים את העצם. תחליף העצם נמצא במצב נוזלי ולכן ניתן להחדירו לסינוס , ברבות הזמן הנוזל הזה הופך לעצם. ניתן להשתמש בעצם הזו גם במקומות אחרים ובלבד שיש מסגרת השומרת על הנפח של העצם.
מקווה שהייתי לעזר, :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת עצם באמצעות מזרק
יעקב25/10/2019תודה התשובה
לפי תשובתך אפשר להשתיל עצם באמצעות מזרק.
אבל הזריקה שקיבלתי לא הייתה לפי הפרוצדורה שתארת.
(מרימים את הסינוס בצורה זעיר פולשנית ע״י שתל מיוחד אשר בתוכו יש צינור ודרכו מזרימים את העצם. תחליף העצם נמצא במצב נוזלי ולכן ניתן להחדירו לסינוס) . הרופא הזריק לי עם מזרק ישירות מהצד לחניכיים. כאב לי קצת ולאחר תקופה הזריק לי בצד השני של החניכיים. האם זה גם השתלת עצם עם הנוזל שתארת? אשמח לקבל תשובה.
בברכה
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השתלת עצם באמצעות מזרק
ד''ר ניצן שלזינגר11/11/2019שלום יעקב,
איני מכיר את השיטה הזו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)