ציפוי לשיניים בלסת עליונה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• ציפוי לשיניים בלסת עליונה
    אוראל
    29/12/2019

שלום ד'ר ,
    אני בערך 4 שנים לאחר טיפול אורתודנטי אציין כי לא ממש שמרתי על התוצאות פשוט לא שמתי את הפלטה בלילות כי היא מאוד הציקה לי.
    השאלה שלי היא כזו במידה ואני רוצה לעשות עכשיו ציפויים לשינים ויש לי קיבוע וכתר קדמי מלפני 8 שנים בערך ועדין יש לי תזוזה לפעמים בשיניים כי הקיבוע עדין לא יכול לשמר את התוצאה הראשונית , האם עם כל זה אני יוכל לעשות ציפויים ? אם תהיה לי תזוזה יוצרו לי רווחים. אני בת 26

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפוי נשיניים בלסת העליונה

ד''ר ניצן שלזינגר
    12/01/2020

אוראל שלום,
    ציפוי שיניים- למינייט מצפה כל שן בנפרד ואינו מקבע את השיניים זו לזו ולכן במידה ותהיינה תזוזות אכן יפתחו רווחים.
    ניתן לשקול קיבוע של השיניים ע"י פס מתכתי כמו אצל האורתודנט - דבר שישמור על השיניים מתזוזה ואז גם לאורך זמן תהני מן התוצאה היפה.
    חשוב לציין כי במידה ויש קיבוע , יש לשמור היטב על הגיינה כי הקיבוע מגביל את הנקוי ואינו מאפשר ניקוי רגיל עם חוט דנטלי.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו