מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחיצה על מקום עקירה כירורגיתאבירם30/12/2019
שלום לרופא
לפני כשבועיים וחצי, עברתי ניתוח עקירה כירוגית של שן בינה כלואה,
היום,ראה אותי מישהו,שמכיר אותי,ככה פיתאום, כאילו בהומור, תפס בשתי אצבעותיו המקופלות,את הלחי שלי,לחץ משך וסיבב את הלחי, כמו שמסובבים לילד קטן כשעושים לו קוצי מוצי כזה,הרחקתי את הפנים אינסטנקטיבית אבל הוא לא הרפה, כל זה קרה ממש בחלקי שניות, הערתי לו שעברתי ניתוח בחיך וזה לא בסדר מה שהוא עושה, התנצל והיפסיק,
אבל,התחלתי להרגיש אי נוחות בלחי, ורמה מסוימת של כאב,
אני אשמח לדעת האם ללחוץ,או למשוך בצורה כזו,תוך הפעלת כוח,או בכלל להתעסק עם המקום הזה, בסמיכות של כשבועיים וחצי, פשוט עשוי להזיק לניתוח שעשו לי שם, במילה אחרת, לפגוע במקום המנותח בחיך, ולהביא לנזק כלשהוא ??אפילו מינימלי??ואם זה כן יכול לקרות, מה הנזק שעשוי לבוא בעקבות דבר כזה??
תודה עבור המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחיצה על הלחי מול מקום של עקירה
ד''ר ניצן שלזינגר18/01/2020אבירם שלום,
לאחר עקירה סביר שתהיה רגישות בלחיצה על הלחי אולם לא אמורה להיות בעיה.
במידה והאזור היה תפור והצביטה הזו גרמה לכך שהתפר נקרע מן הרקמה, יתכן ויהיו כאבים. (שבועיים וחצי לאחר העקירה סביר שהתפרים כבר הוסרו).
במידה ועדיין יש כאבים, ממליץלהבדק אצל הרופא המטפל.
בהצלחה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)