טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי ד"ר ניצן, הייתה לי רגישות נוראית וכתם שחור בשן מצד ימין למעלה ועברתי טיפול שורש בשן הזו. ביומיים שלושה האחרונים אני מתחיל להרגיש את השן שוב בעיקר כשאני שותה מים קרים או אוכל משהו לא בטמפרטורת החדר. האם אני אצטרך לעשות טיפול שורש נוסף במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רן שלום, שן שעברה תהליך של טיפול שורש - כלומר העצב וכלי הדם שהזינו את השן הוצאו ובמקומם יש מילוי של סתימהת השורש - הרי ששן כזו אינה יכולה להגיב יותר לגירוי של קור או חום ואפילו מתוק, בילים אחרות אין לשן אפשרות להגיב לקור . לכן במידה ואתה מרגיש את השן בשתית מים קרים - קימות שתי אופציות: אופציה אחת - יתכן ועדיין חלק מן העצב נשאר ב אחת התעלות. אופציה שניה - שן אחרת הסמוכה לשן שעברה את טיפול השורש , היא זו שרגישה. ממליץ להגיע אל הרופא המטפל על מנת לברר את מקור הרגישות. בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד