מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פליפר על כל לסת עליונהבת18/05/2020
שלום רב
בת 52 עברתי הרמת סינוס פתוחה והשתלת שתלים והרופא הכין לי פליפר שיהיה מונח על כל הלסת. הדבר מאד לא נוח בפה, שינה לי את הדיבור, בלתי ניתן לאכול עליו, ואני אמורה להיות איתו לפחות חצי שנה, נאמר לי על ידי הרופא, שקיבלתי המון המלצות שהוא מבין בעניין, שמבחינת מבנה הפה והאפשרויות זה מה שניתן לעשות, והוא אמר שאתרגל, אני ממש לא רואה את עצמי נשארת עם זה חצי שנה, האם יש משהו אחר לעשות? להקטין את הפליפר או משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים אפשר לבצע גשר זמני מקדימה
cohen ariel22/05/2020שלום לך
לפעמים אפשר לבצע גשר זמני על השתלים מקדימה אם הם מספיק חזקים ולהסתפק ב6 או 8 שיניים בחיוך..בלי לאכול דברים קשים ברור..ואז אפשר להמתין חצי שנה בלי לחץ..תשאלי את הרופא שלך..הוא בטח משתמש בשיטה של העמסה מיידית( לא באיזור הסינוס..ברור) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פליפר על כל הלסת
ד''ר ניצן שלזינגר23/05/2020בת שלום,
פליפר על כל הלסת - אני מניח שאת מתכוונת לתותבת זמנית שלמה.
ישנם מקרים בהם השתלים המותקנים אינם מספיק יציבים ובמקרה כזה לא מתקינים עליהם מיידית את הגשר על מנת שלא יופעלו על השתלים הללו כוחות אשר יגרמו לכישלון שלהם.
במידה והשתלים מספיק יציבים ( מעל ל35 מגה פאסקל -) ניתן להתקין עליהם את הכתרים -.
לצערי לא בכל מקרה ניתן לבצע התקנה מיידית של גשר זמני ( קצר או ארוך)
בררי שוב עם הרופא המטפל מה ניתן לעשות.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)