פליפר על כל לסת עליונה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• פליפר על כל לסת עליונה
    בת
    18/05/2020

שלום רב
    בת 52 עברתי הרמת סינוס פתוחה והשתלת שתלים והרופא הכין לי פליפר שיהיה מונח על כל הלסת. הדבר מאד לא נוח בפה, שינה לי את הדיבור, בלתי ניתן לאכול עליו, ואני אמורה להיות איתו לפחות חצי שנה, נאמר לי על ידי הרופא, שקיבלתי המון המלצות שהוא מבין בעניין, שמבחינת מבנה הפה והאפשרויות זה מה שניתן לעשות, והוא אמר שאתרגל, אני ממש לא רואה את עצמי נשארת עם זה חצי שנה, האם יש משהו אחר לעשות? להקטין את הפליפר או משהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליפר על כל לסת עליונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפעמים אפשר לבצע גשר זמני מקדימה

cohen ariel
    22/05/2020

שלום לך
    לפעמים אפשר לבצע גשר זמני על השתלים מקדימה אם הם מספיק חזקים ולהסתפק ב6 או 8 שיניים בחיוך..בלי לאכול דברים קשים ברור..ואז אפשר להמתין חצי שנה בלי לחץ..תשאלי את הרופא שלך..הוא בטח משתמש בשיטה של העמסה מיידית( לא באיזור הסינוס..ברור) בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליפר על כל הלסת

ד''ר ניצן שלזינגר
    23/05/2020

בת שלום,
    פליפר על כל הלסת - אני מניח שאת מתכוונת לתותבת זמנית שלמה.
    ישנם מקרים בהם השתלים המותקנים אינם מספיק יציבים ובמקרה כזה לא מתקינים עליהם מיידית את הגשר על מנת שלא יופעלו על השתלים הללו כוחות אשר יגרמו לכישלון שלהם.
    במידה והשתלים מספיק יציבים ( מעל ל35 מגה פאסקל -) ניתן להתקין עליהם את הכתרים -.
    לצערי לא בכל מקרה ניתן לבצע התקנה מיידית של גשר זמני ( קצר או ארוך)
    בררי שוב עם הרופא המטפל מה ניתן לעשות.
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו