טיפולי שורש עבור כתרים לצורך קוסמטי

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• טיפולי שורש עבור כתרים לצורך קוסמטי
    ליאורה
    14/06/2020

שלום.
    אני זקוקה למספר כתרים לשיניים טוחנות אחרי חידוש טיפול שורש ושתל אחד. בחרתי בצבע לבן יפה.
    ברצוני לעשות כתרים על 6 שיניים חותכות ובריאות לחלוטין אך מאוד צהובות ודקות. הלבנה לא עוזרת.
    הרופאה שלי (מכבי) טוענת שעל מנת לעשות כתרים צריך טיפולי שורש בכל אותן שיניים מדוע?
    בינתיים אני תקועה עם שיניים לבנות טוחנות וצהובות מקדימה.
    תודה ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי שורש עבור כתרים לצורך קוסמטי

ד''ר ניצן שלזינגר
    19/06/2020

ליאורה שלום,
    מתוך צורך אסטתי את מעוניינת לקבל שיניים בהירות באזור הקדמי.
    ניסת הלבנה וזה לא עזר. לכן את מעוניינת בכתרים. לצורך ביצוע של כתרים יש צורך בהורדת חומר מן השיניים על מנת לאפשר התקנת כתר.
    לעיתים ההכנה ווהשחזה של השן לקבלת כתר גורמת לצורך בטיפול שורש.
    ניתן לשקול ציפויי שניים - למינייט , אלו מעין עלים דקים של חרסינה אשר מודבקים על השן עם קבלת תוצאה יפהפיה. בד"כ הורדת חומ שן עבור למינייט הינה קטנה ואינה מסכנת בד"כ את חיות השן ( כלומר בד"כ אין צורך בטיפול שורש) אולם יש לבחון את הסגר שלך וכן לבדוק שאינך שוחקת שיניים - במידה והתנאים מתאימים הרי שהפתרון של למינייטו יכול להתאים לך.
    יתרון נוסך של הלמינייט - ניתן מראש לראות בפה הדמיה של התוצאה הסופית ולהחליט האם זה מתאים או שיש צורך בשינויים ורק לאחר שמתקבלת תוצאה רצויה מתקדמים ומבצעים את ההכנה ללמינייט.
    במידה ובכל זאת יש צורך בכתרים - הרי שלא בהכרח יהיה צורך בטיפולי שורש - מכינים הכנה מינימאלית שח השיניים ומתקינים גשר זמני . במידה ואין כאבים או רגישות מן השיניים ניתן לבצע כתרים סופיים. במידה ושן מסויימת גורמת לרגישות או כאב , ניתן יהיה לטפל בה ולבצע טיפול שורש + מבנה .
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו