הסרת שתל שנכשל - תוך כמה זמן אפשר להשתיל חדש?

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• הסרת שתל שנכשל - תוך כמה זמן אפשר להשתיל חדש?
    שירה
    27/07/2020

הולכים להוריד לי שתל מלסת עליונה שכשל וכאבים למרות שלא ראו משהו חריג בצילום, אבל לפי איפה שנגעו וכאב הבינו שהשתל נכשל למרות שהוא יציב.
    האם יכולים להיות לי כאבים ונפיחות כמו בהחדרת שתל? ותוך כמה זמן אפשר יהיה אפשר להחדיר במקומו שתל חדש? בקשר להרמת סינוס או השתלת מניחה שיהיה אינדקציה ויגיד לי במיוחד שעשיתי כבר סיטי, אם אצטרך שוב מקווה שאם עשיתי אז לא אצטרך שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן לאחר הוצאת שתל ניתן להשתיל?

ד''ר ניצן שלזינגר
    28/07/2020

שירה שלום,
    הזמן שבו ניתן להשתיל לאחר הוצאת השתל משתנה ותלוי המידת הנזק שנגרם לעצם - במידה וכמעט ואין נזק - הרי שניתן להשתיל בקרוב , במידה ונוצר נזק לעצם , יתכן צורך בבנית עצם ואז יש להמתין זמן רב יותר ..
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על נוזלים אנטיספטים כגון תרודנת -מדידנת וכו רשום שטיפה פעמים ביום אני חייב יותר עד 4 פעמים ביום

ניר פריזנט
    11/08/2020

על נוזלים אנטיספטים כגון תרודנת -מדידנת וכו רשום שטיפה פעמים ביום אני חייב יותר עד 4 פעמים ביום מאחר שמי מלח מגרים את התפירה לאחר שתלים ושמתי לב שבלעדיהם הפציעה מבריאה מהר יותר אך מאחר שבלסת העליונה יש לי כתר מלא זמני ושתלים ישנים המזדהמים מהר אני חייב לשטוף יותר מפעמים איזה נזק אני יכול לגרום לעצמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטיפת כלורהקסידין

ד''ר ניצן שלזינגר
    13/08/2020

ניר שלום,
    במידה והשאלה היא איזה נזק נגרם משטיפה תכופה עם תארודנט ותכשירים דומים המכילים כלורהקסידין?
    בד"כ שימוש תכוף גורם לצביעה של הכתרים והשיניים.
    כמו כן לעיתים הלשון עצמה נצבעת וחלק מן המשתמשים מדווחים על שינוי בתחושת הטעם.
    ניתן להשתמש בתכשיירם אחרים כגון ליסטרין אשר מיועדים לשימוש יומיומי .
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו