מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסרת שתל שנכשל - תוך כמה זמן אפשר להשתיל חדש?שירה27/07/2020
הולכים להוריד לי שתל מלסת עליונה שכשל וכאבים למרות שלא ראו משהו חריג בצילום, אבל לפי איפה שנגעו וכאב הבינו שהשתל נכשל למרות שהוא יציב.
האם יכולים להיות לי כאבים ונפיחות כמו בהחדרת שתל? ותוך כמה זמן אפשר יהיה אפשר להחדיר במקומו שתל חדש? בקשר להרמת סינוס או השתלת מניחה שיהיה אינדקציה ויגיד לי במיוחד שעשיתי כבר סיטי, אם אצטרך שוב מקווה שאם עשיתי אז לא אצטרך שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן לאחר הוצאת שתל ניתן להשתיל?
ד''ר ניצן שלזינגר28/07/2020שירה שלום,
הזמן שבו ניתן להשתיל לאחר הוצאת השתל משתנה ותלוי המידת הנזק שנגרם לעצם - במידה וכמעט ואין נזק - הרי שניתן להשתיל בקרוב , במידה ונוצר נזק לעצם , יתכן צורך בבנית עצם ואז יש להמתין זמן רב יותר ..
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל נוזלים אנטיספטים כגון תרודנת -מדידנת וכו רשום שטיפה פעמים ביום אני חייב יותר עד 4 פעמים ביום
ניר פריזנט11/08/2020על נוזלים אנטיספטים כגון תרודנת -מדידנת וכו רשום שטיפה פעמים ביום אני חייב יותר עד 4 פעמים ביום מאחר שמי מלח מגרים את התפירה לאחר שתלים ושמתי לב שבלעדיהם הפציעה מבריאה מהר יותר אך מאחר שבלסת העליונה יש לי כתר מלא זמני ושתלים ישנים המזדהמים מהר אני חייב לשטוף יותר מפעמים איזה נזק אני יכול לגרום לעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שטיפת כלורהקסידין
ד''ר ניצן שלזינגר13/08/2020ניר שלום,
במידה והשאלה היא איזה נזק נגרם משטיפה תכופה עם תארודנט ותכשירים דומים המכילים כלורהקסידין?
בד"כ שימוש תכוף גורם לצביעה של הכתרים והשיניים.
כמו כן לעיתים הלשון עצמה נצבעת וחלק מן המשתמשים מדווחים על שינוי בתחושת הטעם.
ניתן להשתמש בתכשיירם אחרים כגון ליסטרין אשר מיועדים לשימוש יומיומי .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)