מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתן אלוואוג'ל 3 שבועות לאחר עקירהירון30/09/2020
נעקרה לי שן אחורית מספר 36 לפני כ4 שבועות.
3 שבועות לאחר העקירה פתאום הופיעו לי כאבים בחניכיים, הרופא נתן לי אנטיביוטיקה אבל משום מה גם שם לי אלוואוג'ל באזור העקירה למרות שבכלל לא הייתה לי מכתשית יבשה.
הוא שם את זה ללא פד גאזה אלא רק את החומר עצמו,
האם עלי לחשוש שאלוואוג'ל יכול לעקב את תהליך הריפוי של המקום במיוחד עקב העובדה שהרופא שם את החומר 3 שבועות לאחר העקירה ולא מספר ימים אחריה? האם החומר נספג ומתפוגג מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלוואוג׳ל 3 שבועות לאחר העקירה
ד''ר ניצן שלזינגר01/10/2020ירון שלום,
אלוואוג׳ל הינו חומר אשר עוזר במקרים של מכתשית יבשה .
במידה והוא נשאר במכתשית הגוף בד״כ יפלוט אותו החוצה , יכול להגרם עיכוב בריפוי אולם בד״כ לא גדול. ישנם מקרים נדירים בהם הגוף מגיב לחומר כאל גוף זר .
במידה ואתה מוטרד, תגיע אל. רופא על מנת שיוציא את החומר מן המכתשיםת אולם כאמור בד״כ אין צורך בכך.
בהצלחה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות נוספות
ירון01/10/20201. כמה זמן לוקח לזה לצאת מהגוף לגמרי?
2. האם ניתן לגשת לרופא שבוע לאחר שהוא שם את זה כדי שהוא יוציא את זה? מדגיש שוב שלי שמו 3 שבועות לאחר העקירה וזה נראה כאילו זה נכנס פנימה והחניכיים מתחילות לכסות את זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלוואוג'ל
ד''ר ניצן שלזינגר06/10/2020שלום ירון,
לפי היצרן החומר מתכלה או יוצא במהלך ההחלמה של האזור.
בהחלט ניתן להגיע אל הרופא ולהוציא את השאריות של החומר .
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)