מתן אלוואוג'ל 3 שבועות לאחר עקירה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• מתן אלוואוג'ל 3 שבועות לאחר עקירה
    ירון
    30/09/2020

נעקרה לי שן אחורית מספר 36 לפני כ4 שבועות.

3 שבועות לאחר העקירה פתאום הופיעו לי כאבים בחניכיים, הרופא נתן לי אנטיביוטיקה אבל משום מה גם שם לי אלוואוג'ל באזור העקירה למרות שבכלל לא הייתה לי מכתשית יבשה.

הוא שם את זה ללא פד גאזה אלא רק את החומר עצמו,
    האם עלי לחשוש שאלוואוג'ל יכול לעקב את תהליך הריפוי של המקום במיוחד עקב העובדה שהרופא שם את החומר 3 שבועות לאחר העקירה ולא מספר ימים אחריה? האם החומר נספג ומתפוגג מעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלוואוג׳ל 3 שבועות לאחר העקירה

ד''ר ניצן שלזינגר
    01/10/2020

ירון שלום,
    אלוואוג׳ל הינו חומר אשר עוזר במקרים של מכתשית יבשה .
    במידה והוא נשאר במכתשית הגוף בד״כ יפלוט אותו החוצה , יכול להגרם עיכוב בריפוי אולם בד״כ לא גדול. ישנם מקרים נדירים בהם הגוף מגיב לחומר כאל גוף זר .
    במידה ואתה מוטרד, תגיע אל. רופא על מנת שיוציא את החומר מן המכתשיםת אולם כאמור בד״כ אין צורך בכך.
    בהצלחה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות נוספות

ירון
    01/10/2020

1. כמה זמן לוקח לזה לצאת מהגוף לגמרי?
    2. האם ניתן לגשת לרופא שבוע לאחר שהוא שם את זה כדי שהוא יוציא את זה? מדגיש שוב שלי שמו 3 שבועות לאחר העקירה וזה נראה כאילו זה נכנס פנימה והחניכיים מתחילות לכסות את זה.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוואוג'ל

ד''ר ניצן שלזינגר
    06/10/2020

שלום ירון,
    לפי היצרן החומר מתכלה או יוצא במהלך ההחלמה של האזור.
    בהחלט ניתן להגיע אל הרופא ולהוציא את השאריות של החומר .
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו