מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחס מזעזע מרופאהHns23/12/2021
לפני כמה ימים עברתי טיפול שורש. הרופאה בקושי חיכתה שההרדמה תשפיע ומיהרה להתחיל בטיפול. זה לא הטיפול שורש הראשון שאני עוברת באופן כללי, כך שיש לי מושג לגבי זה.
מיד בתחילת הטיפול הרגשתי כאבים חזקים מאוד, ביקשתי ממנה להפסיק ולחכות אבל היא הגיבה בזלזול ובהמשך צחקה עליי עם הסייעת, התעלמה מהצעקות שלי והמשיכה לזלזל! מן הסתם לא יכולתי לקום וללכת. כבר עברתי בעבר טיפול שורש (אצל רופא אחר), שחיכה היטב עד שההרדמה תתחיל להשפיע, וידא איתי שההרדמה השפיעה ורק אז התחיל לטפל. מדובר במרפאה של הכללית. כשיצאתי מהטיפול, ביקשתי שטיפולי ההמשך יהיו אצל רופא אחר, אבל המזכירה טוענת שאין רופא אחר שמבצע טיפולי שורש, מה שדי ברור לי שיקרי מאחר ומדובר במרפאה גדולה מאוד. כמובן שכשביקשתי מנהל המזכירה טענה גם ש"מנהל המרפאה לא נמצא כרגע"...
ברצוני לדעת:
מה הזכויות שלי בזמן אמת במקרה כזה?
מה ניתן לעשות להבא במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזכות לבחור
ד``ר ניצן שלזינגר27/12/2021Hns- שלום,
ראשית, צר לי על החוויה שעברת.
הזכויות שלך הן הזכות לבחור מי יתן לך טיפול וכן הזכות להפסק טיפול בכל שלב .
במידה ואת סובלת תמיד את יכולה להפסיק את הטיפול אבל חשוב יותר הזכות הבסיסית שלך היא הזכות לבחור מי יתן לך את הטיפול.
אני מניח שיש עוד מרפאות שיניים באזור מגורייך אשר בהם מבצעים טיפולי שורש וטיפולי שיניים אחרים. כך שאת יכולה לחפש רופא יתאים לך.
בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)