מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתל קטן ומיקום השתל בפהיוסי01/06/2022
שלום דר, יש לי חוסר שיניים מולד של הפרימולר השני.
לפני כמה ימים עשיתי שתל שאמור להחליף את אחד השיניים שעקרתי. השן החלבית שהייתה הייתה ארוכה ורחבה יותר מגודל של פרימולר רגיל, לכן קיים רווח גדול יותר בין המולר לבין הפרימולר.
הרופא שהחדיר לי את השתל, שם לטעמי שתל קטן למרות שהעצם הייתה טובה, בנוסף הוא לא מיקם את השתל באמצע אלה קרוב יותר למולר, ואני חושש שזה יפגע בכך שהמבנה והכתר לא ימלאו את הרווח שנוצר, או בנוסף הקוטר של הכתר יהיה גדול משמעותית מהשתל ואז יכנס לי אוכל מתחת לכתר.
האם ניתן לראות מתמונה זו את מיקום השתל פחות או יותר? והאם יש משהו שניתן לעשות
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה להעריך את מיקום השתל מן התמונה
ד''ר ניצן שלזינגר07/06/2022יוסי שלום,
קשה להעריך את מיקום השתל מן התמונה.
בכל מרה , גם אם השתל יותר קרוב לשן הטוחנת, ניתן לבצע כתר שממלא את כל החלל כולל נקודות מגע הדוקות עם השיניים הסמוכות.
עלי לציין כי השתל כמעט תמיד קטן בקוטרו מן השן שהיתה במקום והשתל נראה כמו גזע של עצן והכתר כמו הנוף של העץ ,כלומריש צורך בהתרחבות של הכתר על מנת למלא את החלל ולקבל צורה נכונה של שן.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)