שתל קטן ומיקום השתל בפה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שתל קטן ומיקום השתל בפה
    יוסי
    01/06/2022

שלום דר, יש לי חוסר שיניים מולד של הפרימולר השני.
    לפני כמה ימים עשיתי שתל שאמור להחליף את אחד השיניים שעקרתי. השן החלבית שהייתה הייתה ארוכה ורחבה יותר מגודל של פרימולר רגיל, לכן קיים רווח גדול יותר בין המולר לבין הפרימולר.

הרופא שהחדיר לי את השתל, שם לטעמי שתל קטן למרות שהעצם הייתה טובה, בנוסף הוא לא מיקם את השתל באמצע אלה קרוב יותר למולר, ואני חושש שזה יפגע בכך שהמבנה והכתר לא ימלאו את הרווח שנוצר, או בנוסף הקוטר של הכתר יהיה גדול משמעותית מהשתל ואז יכנס לי אוכל מתחת לכתר.
    האם ניתן לראות מתמונה זו את מיקום השתל פחות או יותר? והאם יש משהו שניתן לעשות

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל קטן ומיקום השתל בפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה להעריך את מיקום השתל מן התמונה

ד''ר ניצן שלזינגר
    07/06/2022

יוסי שלום,
    קשה להעריך את מיקום השתל מן התמונה.
    בכל מרה , גם אם השתל יותר קרוב לשן הטוחנת, ניתן לבצע כתר שממלא את כל החלל כולל נקודות מגע הדוקות עם השיניים הסמוכות.
    עלי לציין כי השתל כמעט תמיד קטן בקוטרו מן השן שהיתה במקום והשתל נראה כמו גזע של עצן והכתר כמו הנוף של העץ ,כלומריש צורך בהתרחבות של הכתר על מנת למלא את החלל ולקבל צורה נכונה של שן.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו