סד להידוק לסתות

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• סד להידוק לסתות
    אפרת
    29/11/2022

במקרה של כאב בלסת תחתונה (שמאלית) עדב הידוק שיניים ולסתות, האם יש עדיפות לסד תחתון? או שההפרדה בין הלסתות זהה גם עם סד עליון ואין חשיבות לכך שהלסת הכואבת היא התחתונה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סד להידוק לסתות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סד למניעת שחיקה או נזק מהידוק שיניים

ד''ר ניצן שלזינגר
    09/12/2022

אפרת שלום,
    החשיבות הינה לבצע הפרדה בין הלסתות ולא משנה אם הסד יותקן על הלסת העליונה או התחתונה .
    בד"כ מבצעים את הסד על הלסת העליונה - כי זה נוח יותר למטופל שכן בלסת התחתונה יש את הלשון.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צחצוח שיניים יסודי.

שלומי כהן
    16/12/2022

היי ד"ר ניצן שלזינגר

רציתי לשאול ולהגיד שאני בחור בן 29 ועשרה חודשים ואני לא מעשן ושומר על הגיינת פה..
    ורציתי לשאול ולהגיד שאני משתמש במי פה ובחוט דנטלי כל יום ויום שאני מצחצח שיניים...
    זה בסדר ככה להגיינת הפה???

מחכה לתשובה ושבוע טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צחצוח שיניים

ד''ר ניצן שלזינגר
    18/12/2022

שלום שלומי ,
    אצל אדם שאינו סובל ממחלת חניכיים -צחצוח מוקפד של פעמיים ביום בבוקר ולפני השינה ובנוסף ניקוי בעזרת חוט דנטליס מי פה. נשמע בהחלט מספק.
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו