מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשירי29/09/2009
שלום האים יש אפשרות למנוע נסיגת חניכיים בכתרים אני עשיתי כתרים חדשים לפני חודש בעיקבות נסיגה בישנים ומראה לא יפה (שניים קדמיות) ואכשיו אני מבחין שהחניכים נוסגות שוב ואני רואה קו שחור קטן ברווח אני רוצה לדעת האים אפשר לגרום לחניכיים לשבת על כתר כול הזמן,או לחילופין איזה קמות של נסיגה בכתרים היא נורמלית ללא יכולת טיפול אני מאוד מתוסכל ואשמח לדעת יותר אם אפשר בהקדם.
תודה רבה על הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירי
ד''ר לאה יעקובי30/09/2009שלום,
יש להבין שרפואת שיניים שיקומית היא לאו דווקא פיתרון לבעיות חניכיים.
לפני הכל הייתי שולחת אותך לבדיקת פריודונט- מומחה למחלות חניכיים, במטרה לגלות את סיבת הנסיגה,בהמשך יש לפתור את הבעייה ולאחר מכן הייתי מחליפה את הכתרים הישנים.
ללא בדיקה קלינית ורנטגנית, קשה לי לתת עצה יותר מהותית בפורום.
בקשר לשאלתך, אם הכתרים נעשו נכון, ואין בעיית חניכיים, החניכיים אמורים לעטוף את הכתר בצורה טבעית ביותר ללא נסיגה וללא הופעת "קווים שחורים" בין הכתר לחניכיים.
מקווה שהייתי לעזר,
אל יאש, תמיד יש פיתרון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)