מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתר זרקוניורד10/12/2009
שן קידמית שזזה כתוצאה של מחלת חניכים ומסיבה אסטתית אני רוצה לעשות כתר, נאמר לי כי הלבשת כתר זרקוני שיהיה רחב ממידת השן המקורית וימלא חלק מהרווח שנוצר.
1. האם זוהי הפעולה הנכונה או שיש דרך להזיז את השן חזרה למקומה?
2. האם כתר זרקוני מחייב את רופאת השינים שלי בהתמחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתר זקוניייה
ד''ר ניצן שלזינגר16/12/2009ורד שלום,
על פי התיאור שלך השן הקדמית זזה קדימה ולכן נפתח רווח בינה לבין השיניים הסמוכות.
התיקון שהוצע לך הינו- כתר רחב שיימלא את המרווח.
יש לשקול את הדברים הבאים:
מה גרם לשן לזוז? - במידה והגורם לא יטופל הרי שהשן עם הכתר החדש תמשיך לזוז.
דבר נוסף השלמת המרווח ע"י כתר רחב יותר , תיצור פגם אסטטי- הכתר יהיה רחב מן השן המקבילה ולכן לא יתן תוצאה אסטטית טובה.
נראה לי ( על פי תיאורך שכן לא בדקתי אותך) כי כדאי לבדוק את הגורם לתזוזת השן ולנסות להזיז את השן חזרה למקומה ויתכן אף צורך בקיבוע של השן הזו לשיניים הסמוכות למנוע את תזוזתה בעתיד.
כתר זרקונייה- אינו מחייב מומחה כזה או אחר.
בהצלחה
דר' ניצן שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)