טיפול שורש, כתר איכותי.

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש, כתר איכותי.
    אושרת
    17/12/2009

שלום רב,
    הלכתי לרופא שיניים, אשר בדק את פי, נשלחתי לצילום, בצילום נתגלתה ציסטה בלסת העליונה, מעל השן הקדמית.
    הרופא המליץ על טיפול שורש והסרת הציסטה, ומאחר והשן מתחילה להאפיר, לשים שם כתר.
    מה עליי לומר לרופא השיניים שלי על מנת לקבל כתר איכותי, כתר מיציקה אחת שאינו משחיר. או במילים אחרות: מהו כתר איכותי? מאיזה חומרים הוא עשוי?
    אני אימא לתינוק ואני מניקה, האם יש איזשהם חומרים בטיפול שעלולים לפגוע בחלב אם?

תודה מראש,
    אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש, כתר איכותי.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אושרת,

ד''ר ניצן שלזינגר
    17/12/2009

על פי התיאור שלך אכן יש לבצע טיפול שורש וע"פ העדות לתהליך הדלקתי רצוי שהטיפול יבוצע לפחות בשני שלבים.
    הכתר הכי איכותי ואסטטי היום - הינו כתר מסוג זרקונייה- זהו כתר ללא מתכת על בסיס חומר קרמי בצבע של השן. ניתן להגיע לתוצאות אסטטיות מדהימות.
    רצוי שהמבנה של השן יהיה מחומר מרוכב עם פין שקוף או לבן.
    באופן כללי אין בטיפול שורש ובשיקום חומרים העלולים לפגוע ביונק. מאידך רצוי לעדכן את הרופא המטפל.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אושרת
    18/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו