מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול שורש, כתר איכותי.אושרת17/12/2009
שלום רב,
הלכתי לרופא שיניים, אשר בדק את פי, נשלחתי לצילום, בצילום נתגלתה ציסטה בלסת העליונה, מעל השן הקדמית.
הרופא המליץ על טיפול שורש והסרת הציסטה, ומאחר והשן מתחילה להאפיר, לשים שם כתר.
מה עליי לומר לרופא השיניים שלי על מנת לקבל כתר איכותי, כתר מיציקה אחת שאינו משחיר. או במילים אחרות: מהו כתר איכותי? מאיזה חומרים הוא עשוי?
אני אימא לתינוק ואני מניקה, האם יש איזשהם חומרים בטיפול שעלולים לפגוע בחלב אם?
תודה מראש,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום אושרת,
ד''ר ניצן שלזינגר17/12/2009על פי התיאור שלך אכן יש לבצע טיפול שורש וע"פ העדות לתהליך הדלקתי רצוי שהטיפול יבוצע לפחות בשני שלבים.
הכתר הכי איכותי ואסטטי היום - הינו כתר מסוג זרקונייה- זהו כתר ללא מתכת על בסיס חומר קרמי בצבע של השן. ניתן להגיע לתוצאות אסטטיות מדהימות.
רצוי שהמבנה של השן יהיה מחומר מרוכב עם פין שקוף או לבן.
באופן כללי אין בטיפול שורש ובשיקום חומרים העלולים לפגוע ביונק. מאידך רצוי לעדכן את הרופא המטפל.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אושרת18/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)