מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות בצד ימין לאחר הכנה לשורשיפית23/01/2010
שלום,
ביום שלישי 19.1 עברתי הכנה בשן אחרונה לסת תחתונה לקראת טיפול שורש, הרופא שם בסיום הטיפול חומר להמתת העצב, ונקבע לי טיפול שורש המשך בעוד 10 ימים 31.1
למחרת התנפחה לי כל הלחי השמאלית התחתונה בצורה קיצונית.
כיון שהרופא שלי לא נמצא בארץ, פניתי לרופא אחר שנתן לי מרשם למוקסיפן להרגעת הדלקת שכביכול נוצרה. מאז אני לוקחת את האנטיביוטיקה בקביעות אך אין שינוי כלל בנפיחות וגם יש כאבים מדי פעם.
שאלתי היא - האם יש לפנות לרופא שוב להוצאת החומר שהוא שם להמתת העצב?
האם זה הגיוני שעדיין נפוח ויש כאבים ועלי להמתין בסבלנות?
יש לי חשש שנעשה משהו לא תקין ולכן הנפיחות.
חשוב לציין שאני בהריון מתקדם והטיפול נעשה ללא צילום כלל.
אודה להתייחסותכם בהקדם!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבלבלתי - הנפיחות בצד שמאל
יפית23/01/2010אותו צד בו נעשה הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית שלום
ד''ר לאה יעקובי24/01/2010גם אם את בהריון חייב לבצע צילום התחלתי(ע"י הנחת 2 סנריי הגנה על הפציינטית)
והקרינה הרטגנית היא מזערית ולא פוגעת בעובר או באימו.למרות זאת הנפיחות והמורסה דיי מסוכנים.הצילום מראה מה הבעייה בשן וכך הרופא יכול לקבוע את דרך הטיפול.
לפי תיאורך אני חושבת שרצויי לפתוח את השן בשנית ולנקז את המורסה דרכה.
פני בהקדם לרופא המטפל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפית
דנה28/12/2010האם פניך חזרו לצורתן הרגילה כיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)