פליפר שן 11 ושתל

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• פליפר שן 11 ושתל
    מורן
    24/01/2010

שלום

לפני חודשיים וששבוע עקרתי שן (מס' 11) היא הייתה פגומה עקב תאונה שקרתה לפני 10 שנים
    עכשיו יש לי פליפר ואני אמורה להתחיל את הטיפול של השתל
    אני מאוד פוחדת ורוצה לדחות כמה שניתן את הטיפול
    השאלה שלי:
    -כמה זמן אפשר להיות עם הפליפר (ואני מאוד פוחדת שהוא ישבר)
    -כמה זמן לוקח לעשות את השלב הראשון של השתל (הכוונה כמה זמן לוקח לשבת על הכיסא של הרופא שינים עד שכל הפחד יגמר)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליפר שן 11 ושתל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן שלום

ד''ר לאה יעקובי
    24/01/2010

לא רצויי להיות עם הפליפר זמן ממושך מאחר והוא אינו אסטטי שנית אינו מועיל פוקציונלית ושלישית ככול שהזמן שעובר פוחתים סיכויי הצלחת השתל עקב תהלכי נסיגת עצם.
    כל פרוצדורת ההשתלה לשתל אחד לוקחת בין חצי שעה ל 40 דקות כאשר המקום מורדם היטב והעבודה אינה מורגשת .אין צורך לפחד מפרוצדורה זאת מאחר וכאב טיפול זה הינו מופחת מכאב של עקירת שן.ברצוני לציין שלאחר חלוף ההרדמה יתכנו כאבים קלים באזור(שגם אין לפחד מזה והתוצאה "שווה" את ה"סבל").בסוף התהליך תהיה לך שן שדומה ככל הניתן לשן הטיבעית שלך ולא תיצור בעיות כמו שהפליפר יוצר כגון: חוסר אסטטיות ,הפרעות בדיבור ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו