עששת וטיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• עששת וטיפול שורש
    נטלי
    06/02/2010

שלום רב ושבת שלום
    אני אחרי לידה ויש לי עששת פה ושם בשיניים. 3 מהן למטה. אחת ליד השניה. ברצף. הבעיה שאני רואה שזה ממש נראה לעין ואפילו עמוק (נוטה לכיוון השורש). כבר התחלתי להרגיש רגישות אחרי אוכל וזה ממש לא נעים.
    מחר אני קובעת תור לבדיקה והערכת מצב/טיפול נדרש והצעת מחיר. בקיצור את הפורצדורה הנדרשת. אני מתכוונת לעשות זו במרפאה השייכת לקופ''ח שלי. אני מבוטחת במגן זהב.
    קראתי שבעת ביצוע טיפול שורש קיים סיכון לאיבוד רוב החומר של השן ולכן משתחררים הביתה עםן "הלבשה" של כתר זמני על השן עצמה בכדי למנוע שבר לא רצוי העלול להיגרם בזמן לעיסה או משהו.
    שאלתי היא..מבצעים "הלבשת" שן של חרסינה קבועה בסיום הטיפול על שלושתן בהנחה והן צמודות זו לזו? מה עם העניין שאם צבע השיניים האלה לא תהינה מותאמות לשאר השיניים? האם במקרה שכזה עושים כתר שהוא ארוך ונועד להלבשה על כל הלסת שזה מכסה באופן עקרוני גם את השיניים הבריאות וכך מסירים את זה בלילה ומלבישים חזרה בבוקר? קיימת פרוצדורה שכזו? אפשר לבקש? או שמבצעים כתר "בחלקים"?
    אני מעוניינת בטיפול עקרוני, כמה שזה יימשך אבל כמו שאומרים, פעם אחת לתמיד. במיוחד שאני בת 25.
    בתודה מראש, נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עששת וטיפול שורש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטלי שלום

ד''ר ניצן שלזינגר
    11/02/2010

נטלי שלום,

לפני הכל יש לטפל בעששת- ואז תדעי אם ואיזה שן נזקקת לטיפול שורש..
    במידה ויש צורך בטיפול שורש ,רק השן הזו תזדקק כנראה לכתר.
    ישנן כתרים שנראים מצויין ולא ניתן להבחין בינם לבין השיניים הטבעיות (הכל שאלה של מחיר).
    האם לחבר או לבצע כל כתר בנפרד - הדבר נקבע בד"כ משיקולים שונים , אני מניח כי הרופא המטפל יסביר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו