השתלת שן

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלת שן
    עידית
    18/02/2010

אני נמצאת כעת באר"הב ,ואשוב לארץ בקיץ.עשו לי כאן טיפול שורש(הון תועפות!!), והשן נשברה לפני שהספקתי לעשות מבנה. נאמר לי שאי אפשר להציל א השן ואני חייבת לעקור אותה, לשים bone graft ולאחר 3 חודשים לבצע השתלה.מכיוון שהכל פה יקר מאוד הייתי רוצה לעשות בארץ מה שיכול לחכות.
    האם חשוב לעקור את השן מיד?(אמרו שעלול להתפתח זיהום)אם כן האם חייב לשים bone graft
    או שאוכל לעשות השתלה ישירות בעוד חצי שנה כשאגיע לארץ?
    עלות השתלה בלבד פה היא 2300דולר, מה המחירים בארץ?
    אשמח מאוד לתשובות..
    בתודה,עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידית שלום

ד''ר ניצן שלזינגר
    21/02/2010

האם צריך לעקור את השן מיידית - ? קשה לתת תשובה מבלי לראות ולבדוק אותך.
    רצוי לאחר עקירה לבצע שימור של המכתשית (השקע שנותר לאחר הוצאת השן) ע"י תוספת עצם מלאכותית. הסיבה לכך היה שלאחר עקירת שן בד"כ מתרחשת ספיגה של חלק מן העצם ניתן לשקול ביצוע השתלה מיידית בהתאם למצב השן.
    גם לאחר חצי שנה ניתן לבצע השתלה , אולם אז סביר להניח כי חלק מן העצם נספגה. בכל מקרה על מנת לבצע שתל יש צורך בביצוע של CT , אשר בעזרתו ניתן לאמוד את מימדי העצם שנותרה והאם יש צורך בהשתלת עצם .
    לגבי עלויות המחירים בארצות הברית ב"כ יקרים יותר מן המחירים בארץ.
    בהצלחה :-)
    אשמח עזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו