מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 3 מרפאות 2 איבחונים שוניםשמואל18/02/2010
ביקרתי בשלושה מרפאות עלמנת לקבל חוות דעת על החלק התחתון השמאלי של הלסת
שתי מרפאות עשו לי צילום על אותו מקום ספציפי ונתנו לי אבחנה + הצעת מחיר
מרפאה שלישית לא היית מוכנה לתת לי אבחנה מכיוון שדרשה צילום פנורמי בעלות של 180ש"ח
בטענה שרק ככה יוכלו לתת לי אבחנה גם אם מדובר רק בצד אחד של הפה
עכשיו בגדול אני לא יודע אם להקשיב למרפאה 1 או 2
1 אמרה שצריך לעקור 2 שיניים ולעשות גשר בין השיניים והשניה אמרה שצריך לעקור רק שן אחת (חסכה לי איזה 2000 שקל)
בגלל זה רציתי חוות דעת סופית ממרפאה שלישית אבל הם רוצים 180ש"ח
השאלה היא איך אני אדע למי להקשיב והאם באמת נחוץ צילום פנורמי עלמנת לאבחן רק צד אחד של הפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמואל שלום,
ד''ר ניצן שלזינגר21/02/2010קשה מאוד לעזור לך ללא בדיקה וצילומים.
נראה לי כי צילום פנורמי יכול הועיל . בכל מקרה רצוי ללכ לרופא שינים עליו קבלת המלצות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה קבלתי אבל אני לא בטוח לגביה
שמואל22/02/2010אמא שלי המליצה לי על הרופאת שיניים שלה
היא (אמא) מטפלת אצלה כבר כמה שנים והיא אומרת שהיא עשתה לה עבודה נהדרת
עכשיו הסיבה היחידה שאני לא הלכתי אליה עד עכשיו היא בגלל שאני נורא חושד באותה רופאה
משום שמצד אחד המחירים שלה בריצפה אבל מצד שני אני אף פעם לא שמעתי עליה ואני לא בדיוק רואה אנשים עומדים בתור מחוץ למרפאה שלה
מה שמעלה את החשד שאולי היא משתמשת בציוד ובחומרים זולים
כי אם זה טוב מדי בשביל להיות אמיתי כנראה שזה לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמואל
ד''ר לאה יעקובי23/02/2010אינני יכולה לענות על שאלתך ,אך המלצתי לבקש עוד המלצות על אותה רופאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמואל
ד''ר לאה יעקובי23/02/2010אני מסכימה עם דר.שלזינגר וחושבת שבשביל הערכת מצב רצינית יש צורך בצילומים מקיפים,כמו צילום פנורמי או צילומי סטאטוס,שמומלץ לבצע אותם פעם בכמה שנים לצורך בדיקת שיניים שיגרתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)