השתלת שיניים בעזרת לייזר

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלת שיניים בעזרת לייזר
    תמר
    07/05/2010

שלום רב,
    אניי חייבת את עזרתכם בייעוץ:
    אני אמורה לעקור 4 שיניים קדמיות עליונות ולבצע שם שתלים. הוצע לי במרפאה מתקדמת לבצע את העקירות ומיד לאחר מכן תושתל עצם, יוחזרו ללסת דרך מקום העקירה שתלים עליהם אם הכל יסתדר יולבשו שיניים זמניות. מעולם לא שמעתי על טיפול כזה באמצעות לייזר, הובטח לי שכל התהליך ייארך כחצי שעה ואצא ללא כאבים, דימומים או תפרים משום שהחניכיים לא ייפתחו
    מה דעתכם על הטיפול שהוצע לי? האם מוכרת שיטת טיפול כזו בלייזר? מהן הסכנות שהטיפול לא ייצליח, אני מוטרדת כי מדובר בעניין רפואי ואסטטי כאחד
    תודה תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיניים בעזרת לייזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמר שלום,

ד''ר ניצן שלזינגר
    10/05/2010

הטפול שהוצע אינו קשור בכלל לשימוש בלייזר- ניתן לבצע את הטיפול הזה גם ללא שימוש בלייזר ( אם כי אני מודה כאשר מציינים טיפול עם לייזר זה נשמע יותר הייטקי ).
    קיימים יתרונות להשתלה מיידית - כלומר החדרת השתלים מיד לאחר עקירת השינים - היתרונות הם במידה ולא מזיזים את החניכיים , הרי שאין צורך בתפרים , חוסכים כירורגיה . ועוד... - אולם יש לזכור כי לא תמיד ניתן לבצע השתלה מיידית והעמסה מיידית - ישנם קריטריונים שצרכים להתקיים על מנת לבצע השתלה והעמסה מיידית. במידה והקרטריונים הללולא קיימים עדיף שלא לבצע את ההשתלה המיידית או ההעמסה המיידית.
    הטיפול יארך יותר מחצי שעה שכן מעבר לעקירות והחדרת השתלים יש צורך לבצע התאמות של הגשר לצורך קבלה של תוצאה אסטטית.
    מקוו שהיתי לעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו