מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתלת שיניים בעזרת לייזרתמר07/05/2010
שלום רב,
אניי חייבת את עזרתכם בייעוץ:
אני אמורה לעקור 4 שיניים קדמיות עליונות ולבצע שם שתלים. הוצע לי במרפאה מתקדמת לבצע את העקירות ומיד לאחר מכן תושתל עצם, יוחזרו ללסת דרך מקום העקירה שתלים עליהם אם הכל יסתדר יולבשו שיניים זמניות. מעולם לא שמעתי על טיפול כזה באמצעות לייזר, הובטח לי שכל התהליך ייארך כחצי שעה ואצא ללא כאבים, דימומים או תפרים משום שהחניכיים לא ייפתחו
מה דעתכם על הטיפול שהוצע לי? האם מוכרת שיטת טיפול כזו בלייזר? מהן הסכנות שהטיפול לא ייצליח, אני מוטרדת כי מדובר בעניין רפואי ואסטטי כאחד
תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמר שלום,
ד''ר ניצן שלזינגר10/05/2010הטפול שהוצע אינו קשור בכלל לשימוש בלייזר- ניתן לבצע את הטיפול הזה גם ללא שימוש בלייזר ( אם כי אני מודה כאשר מציינים טיפול עם לייזר זה נשמע יותר הייטקי ).
קיימים יתרונות להשתלה מיידית - כלומר החדרת השתלים מיד לאחר עקירת השינים - היתרונות הם במידה ולא מזיזים את החניכיים , הרי שאין צורך בתפרים , חוסכים כירורגיה . ועוד... - אולם יש לזכור כי לא תמיד ניתן לבצע השתלה מיידית והעמסה מיידית - ישנם קריטריונים שצרכים להתקיים על מנת לבצע השתלה והעמסה מיידית. במידה והקרטריונים הללולא קיימים עדיף שלא לבצע את ההשתלה המיידית או ההעמסה המיידית.
הטיפול יארך יותר מחצי שעה שכן מעבר לעקירות והחדרת השתלים יש צורך לבצע התאמות של הגשר לצורך קבלה של תוצאה אסטטית.
מקוו שהיתי לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)