טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום יש לי כאב במיוחד בלילה בשן טוחנת תחתונה שיש בה כתר (לפני כ-3 שנים עברתי טיפול שורש) הכאב הוא אומנם נסבל אך הוא מציק לי בלילות וגם אם אני לוחצת על השן לפני כ4 חודשים עברתי צילום פנורמי בגלל בעיה בצד אחר שטופל מה יכולה להיות הסיבה לכאב? והאם במידה וקימת בעיה היא היתה צריכה להופיע בצילום שנעשה אז? תודה רבה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ללא צילומים לא אוכל לענות במדויק.היתי מציעה לעבור בדיקה נוספת אצל רופא שיניים ש מתמקדת בשן הכואבת מספר דברים שהיתי בודקת בעיקבות תלונותיך: 1 נקודות מגע בין השן הכואבת לשיניים הסמוכות 2 המצאותה תהליך דלקתי באזור חוד השן 3 שבר/סדק בשן 4 שיניים סמוכות לה על מנת לשלול נחיצות ב טיפול שורש בהן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד