מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפילת כתר משתל במהלך שהיה בחו"לניר29/07/2010
שלום רב!!
כרגע אני נמצא בתאילנד ונפל לי כתר משתל, כתר שנעשה לפני 3 חודשים.
לאחר שהכתר נפל יכולתי לשים אותו על המבנה שעל השתל והוא ישב טוב יום לאחר מכן הלכתי לרופאה והיא ניקתה והדביקה את הכתר היא המליצה לי להשתמש בדבק קבוע שאת זה אני לא רוצה,
בכל אופן הכתר נפל די ישר אחרי ועכשיו כשאני שם את הכתר על המבנה אז הוא לא יושב ממש טוב אלה מתנדנד.
יש לי 2 שאלות:
1)יכול להיות שהרופאה פגעה בהתאמה של הכתר למבנה כשהיא ניקתה אותו? זה היה עם מכשיר חשמלי שנראה קצת כמו מקדח.
2)אני לא הולך לחזור לארץ בקרוב, יש לך המלצה מה כדאי לעשות?
תודה מראש - ניר.9530* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניר שלום
ד''ר ניצן שלזינגר29/07/2010
אני לא יכול לדעת עם מה הרופאה ניקתה את הכתר - במידה וזה מקדח זה פחות טוב , אולם יתכן והיא ניקתה עם מכשיר אוטראבוני - כמו זה של ניקוי אבן ואז לא נגרם שום נזק.
המלצתי לך - שמור את הכתר ונקה היטב את אזור המבנה כל יום - החניכיים יגדלו ויסגרו חלק מן המקום המיועד לכתר ( יתכן וזה מה שמונע מן הכתר להגיע למקומו כעת).
כשתחזור לארץ לך אל הרופא המטפל והוא יסלק את החניכיים שמפריעים לישיבה של הכתר ויחזיר את הכתר למקומו.
תהנה בטיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)