נפילת כתר משתל במהלך שהיה בחו"ל

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• נפילת כתר משתל במהלך שהיה בחו"ל
    ניר
    29/07/2010

שלום רב!!

כרגע אני נמצא בתאילנד ונפל לי כתר משתל, כתר שנעשה לפני 3 חודשים.

לאחר שהכתר נפל יכולתי לשים אותו על המבנה שעל השתל והוא ישב טוב יום לאחר מכן הלכתי לרופאה והיא ניקתה והדביקה את הכתר היא המליצה לי להשתמש בדבק קבוע שאת זה אני לא רוצה,

בכל אופן הכתר נפל די ישר אחרי ועכשיו כשאני שם את הכתר על המבנה אז הוא לא יושב ממש טוב אלה מתנדנד.

יש לי 2 שאלות:

1)יכול להיות שהרופאה פגעה בהתאמה של הכתר למבנה כשהיא ניקתה אותו? זה היה עם מכשיר חשמלי שנראה קצת כמו מקדח.

2)אני לא הולך לחזור לארץ בקרוב, יש לך המלצה מה כדאי לעשות?

תודה מראש - ניר.9530

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניר שלום

ד''ר ניצן שלזינגר
    29/07/2010

אני לא יכול לדעת עם מה הרופאה ניקתה את הכתר - במידה וזה מקדח זה פחות טוב , אולם יתכן והיא ניקתה עם מכשיר אוטראבוני - כמו זה של ניקוי אבן ואז לא נגרם שום נזק.

המלצתי לך - שמור את הכתר ונקה היטב את אזור המבנה כל יום - החניכיים יגדלו ויסגרו חלק מן המקום המיועד לכתר ( יתכן וזה מה שמונע מן הכתר להגיע למקומו כעת).

כשתחזור לארץ לך אל הרופא המטפל והוא יסלק את החניכיים שמפריעים לישיבה של הכתר ויחזיר את הכתר למקומו.

תהנה בטיול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו