השתלות שיניים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• השתלות שיניים
    איציק
    28/09/2010

ברצוני לדעת האם באמת ניתן לבצע השתלות תוך שבוע כפי שישנם פרסומים על כך ומה מידת ההצלחה של השתלה כזו לטווח הארוך? יש לי מס שיניים בלסת העליונה שהכתרים נשברו שם ונשארו בפנים חלקי השן שלי כמו כן אם תוכלי להפנות אותי למרפאה או רופא שהית ממליצה תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלות שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איציק שלום

ד''ר ניצן שלזינגר
    29/09/2010

בטכנולגיה של היום ניתן לבצע עקירה + השתלה + העמסה (הרכבת שיניים) כבר באותו היום . במילים אחרות ניתן להכנס לקליניקה עם שיניים שמיועדות לעקירה לעקור את כל השיניים ולבצע השתלה ומיד לאחר הניתוח או יום למחרת לקבל גשר קבוע מיידי אל השתלים .
    איציק - ניתן לבצע זאת בתנאים המתאימים- כלומר כאשר אין דלקת אקוטית מפרישה וכאשר יש מספיק עצם לתמוך בשתלים . על מנת לדעת זאת יש לבצע צילום פנורמי + CT + לוקחים מידה מוקדמת אשר נשלחת אל הטכנאי.
    יש לזכור כי לאחר המסירה של הגשר יש להמנע מאכילה של מזון קשה למשך כחודשיים- שלושה.

יש לי נסיון רב ומצויין עם הטכניקה הזו ועל פי נסיוני שיעור ההצלחה גבוה מאוד כמו של ההשתלה הקלאסית שבה ממתינים לאחר העקירות כחודש וחצי עד 3 חודשים ואז משתלים ומחכים עוד כ 3 חודשים בלסת תחתונה וקצת יותר בלסת עליונה ורק אז לוקחים מידות לגשר הקבוע.
    בחישוב קצר יש בשיטה הזו חיסכון של כחצי שנה( לעיתים אף שנה) , שלא נדבר על הנוחות של קבלה של גשר קבוע מיידית עם סיום העקירות וההשתלות.
    במקירם בהם חסרה עצם ניתן להשתמש בטכניקה של שתלים מוטים כמו ב שיקום של ALL ON 4 אשר חוסכים צורך בהרמת סינוס.
    אשמח לעזור ולייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המעודדת

איציק
    29/09/2010

שאלה נוספת ששכחתי לשאול . בלסת העלויונה חסרות לי רוב השיניים חוץ משתי שיניים קדמיות שבהן ניתן לעשות טיפול שורש וכתרים ישנם שאריות של שיניים של כתרים שהתפוצצות רציתי לדעת כמה שתלים אצטרך בערך על כל הלסת העליונה ? האם אפשר לעשות מספר שתלים תומכים נניח על כל שתי שיניים שתל ? וכמה יכלה להיות העלות של הכל פלוס מינוס .....תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המעודדת - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    24/12/2010

איציק שלום,
    קשה לתת לך תשובה על סמך התיאור שלך , יש לבדוק אותך ולראות את הצילומים ואז להחליט כמה שתלים ומה תהייה העלות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון ושתלים

איציק
    29/09/2010

נאמר לי שלמעשנים ההצלחה פחותה אני הפסקתי לעשן לפני שנתיים האם גם אני נמצא בקרטוריון של מעשנים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון ושתלים - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    24/12/2010

איציק שלום,
    עישון סיגריות גורם למחלת חניכיים קיימת להיות אגרסיבית יותר. כמו כן סיכויי ההצלחה של השתלים הדנטליים אצל מעשן קטנים יותר מאשר אצל לא מעשן.
    העובדה שלפני שנתיים הפסקת לעשן , מחזירה לך את הסיכוי ההצלחה של מעל ל 95% כמו אצל אנשים לא מעשנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו