מנסיונך..

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• מנסיונך..
    איציק
    29/09/2010

אתה נשמע לי אדם אמין ביותר בעל נסיון רב .. אשמח אם תמליץ לי על מרפאה באיזור הדרום או באיזור תל אביב? אני כבר מיואש מלחפש מקום אמין ומקצועי ראש העין קצת רחוק לי במידה ואצטרך להגיע מספר פעמים ..תודה על הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסיונך..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסיונך.. - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    10/10/2010

איציק שלום,
    כמה שתלים יש להשתיל בלסת העליונה לצורך שיקום של כל הלסת?
    הדבר תלוי בכמות ואיכות העצם שיש לך בלסת. על מנת לקבוע זאת ישל בצע בדיקה + הדמית CT. לגבי עלויות הרי שהללו משתנות בהתאם לסוג השיקום השיקום וכמות השתלים.
    עישון - אכן מפחית את הסיכויים - אולם מאחר והפסקת לפני שנתיים הרי שעתה הסיכויים שלך הם כמו אצל אדם שלא מעשן. (העישון בעבר כנראה תרם את חלקו באיבוד השיניים שלך).
    עד לא מזמן עבדתי בקיבוץ בדרום והיה לי מאד נוח להשתמש בכביש 6 (חוצהישראל) , אשר ממוקם ממש על יד ראש העין . מי שרוצה היום להגיע מן הדרום אל תל אביב בד"כ נוסע דרך כביש 6 אל כביש מספר 5 (חוצה שומרון) ומשם לתל אביב- כך שבעצם עוברים דרך ראש העין.
    אשמח לעזור.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו