כאבים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• כאבים
    אפרת
    21/10/2010

אהלן!
    עברתי טיפול שורש לפני יותר משנה. בגלל שהכאבים המשיכו הלכתי למומחית לטיפולי שורש שאכן גילתה תעלה שלישית קטנה שהרופא פיספס. ועדיין- הכאבים נמשכים. אני יודעת (לפי מה שהרופאים אמרו) שאין לי שם דלקת חזקה, אבל עדיין יש לי כאבים והרופאים לא יודעים מדוע- כי על פי הצילום- לא נראה שיש בעיה. יש לציין שזו שן מס' 15 והיא לא עברה כתר. יש לכם מושג ממה הכאבים יכולים לנבוע ומה יכול לעזור?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים - תגובה

ד''ר לאה יעקובי
    22/10/2010

שלום אפרת.קשה לי להגיד לך בוודאות ממה הכאבים,בפרט שאת לא מגדירה את סוג הכאב,אך יש כמה סיבות שהשן לאחר טיפול שורש יכולה לכאוב,במידה ואין ממצאים המצבעים על דלקת באזור חוד השורש:
    1-יתכן שיש סדק בשן,אך מאוד קשה לאבחן את הסדק בצילומי רנטגן רגילים,יש לעשות צילום CT
    2-יתכן שאין נקודת מגע בין השן הספציפית לבין השיניים צמודות לה.זה גורם דחיסת מזון בין השיניים ולדלקת חניכיים באזור.הפיתרון -לבצע כתר זמני עם נקודות מגע טובים מאוד ולעקוב אחרי השן במשך 3-4חודשים.
    מקווה שהיתי לעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו