מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאביםאפרת21/10/2010
אהלן!
עברתי טיפול שורש לפני יותר משנה. בגלל שהכאבים המשיכו הלכתי למומחית לטיפולי שורש שאכן גילתה תעלה שלישית קטנה שהרופא פיספס. ועדיין- הכאבים נמשכים. אני יודעת (לפי מה שהרופאים אמרו) שאין לי שם דלקת חזקה, אבל עדיין יש לי כאבים והרופאים לא יודעים מדוע- כי על פי הצילום- לא נראה שיש בעיה. יש לציין שזו שן מס' 15 והיא לא עברה כתר. יש לכם מושג ממה הכאבים יכולים לנבוע ומה יכול לעזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד''ר לאה יעקובי22/10/2010שלום אפרת.קשה לי להגיד לך בוודאות ממה הכאבים,בפרט שאת לא מגדירה את סוג הכאב,אך יש כמה סיבות שהשן לאחר טיפול שורש יכולה לכאוב,במידה ואין ממצאים המצבעים על דלקת באזור חוד השורש:
1-יתכן שיש סדק בשן,אך מאוד קשה לאבחן את הסדק בצילומי רנטגן רגילים,יש לעשות צילום CT
2-יתכן שאין נקודת מגע בין השן הספציפית לבין השיניים צמודות לה.זה גורם דחיסת מזון בין השיניים ולדלקת חניכיים באזור.הפיתרון -לבצע כתר זמני עם נקודות מגע טובים מאוד ולעקוב אחרי השן במשך 3-4חודשים.
מקווה שהיתי לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)