דלקת סב-חודית בטיפול שורש ישן

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• דלקת סב-חודית בטיפול שורש ישן
    שרון
    26/11/2010

שלום רב

לאחר כאבים שנמשכים כבר 3 שנים, ועד כה אף רופא לא מצא את הסיבה, נאמר לי ע"י מומחה שיש לי דלקת סב חודית בטיפול שורש שנעשה לפני כ 10 שנים.

נאמר לי שיש 3 אפשרויות טיפול: חידוש טיפול שורש, התערבות כירורגית להסרת הדלקת, ועקירה והכנסת שתל.

הומלץ לי על הטיפול השמרני ביותר, חידוש טיפול שורש, למרות שיש סיכויי שהדלקת לא תיתרפא.

מה אתם הייתם ממליצים? אני קצת מבולבלת.

תודה רבה

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת סב-חודית בטיפול שורש ישן - תגובה

ד''ר לאה יעקובי
    27/11/2010

שלום שרון
    קצת קשה לענות על השאלה ללא צילום רנטגני אבל יש איתרונות ו חיסרונות לטיפולים שהמליצו לך.אני משארת שלא בוצה בשן הכואבת חידוש טיפול שורש וזה מגדיל את סיכויי ההצלחה לטיפול זה.אפשרות זו נראת לי מאוד הגיונית .
    חוצ מי ש במקרה ו הנגע הדלקתי מאוד גדול אפשר ומומלצ לשלב את טיפול חידוש טיפול שורש לטיפול האפיסקטומי(הסרת הנגע על ידי התערבות כירורגית).
    אני לא ראיתי את הצילומים אבל נראה לי שצריך לנסות לטפל בשן לפני שמחליטים לעקור אותה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו