שתלים קצרים

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שתלים קצרים
    בתיה
    07/12/2010

חסרות לי שיניים בלסת תחתונה בשני הצדדים, גם השיניים הקדמיות לא מאד יציבות, בדקתי אפשרות של שתלים ונאמר לי ע"י שני רופאים שאי אפשר לעשות השתלה ,רופאה אחרת הציעה שתלים קצרים, ואני מאד חוששת שהם לא לטווח ארוך, מה דעתך, כמו כן הציעו לי כתחליף לעשות תותבת חלקית שאני חוששת שתהרוס יותר את השיניים הקיימות שהן כאמור לא מאד חזקות. מה דעתך לגבי שתי השאלות.
    מודה לך מאד על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלים קצרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים קצרים - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    12/12/2010

יפה שלום,
    על מנת לתת לך יעוץ יש צורך בבדיקה וצילומי רנטגן.
    שימוש בשתלים קצרים מהווה פתרון למצבים בהם אין מספיק עצם ולא מעוניינים או שלא ניתן לבצע בנית עצם. - כמו בכל פתרון יש להשתמש בהם בצורה מושכלת ובפיזור נכון - בד"כ בגלל שהם קצרים רצוי להשתמש ביותר שתלים על מנת לבסס אותם טוב יותר ועל מנת שפיזור הכוחות יהיה על יותר שתלים.
    על פי התיאור שלך -שגם השיניים הקדמיות לא מאוד יציבות , יתכן וכדאי לשקול ביצוע של שיקום של כל הלסת עם שתלים כלומר לעקור גם את השיניים הקיימות - הלא יציבות ( יש צורך בבדיקה על מנת לקבוע האם זהו הפתרון הרצוי ) ולבצע שיקום קבוע על גבי השתלים - אז יתכן וניתן יהיה להשתמש ב שיטת ALL ON 4 כך שהשתלים הקיצוניים יהיו בהטיה וזה חוסך את הצורך בשתלים באזור עם עצם נמוכה.
    אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו