שוב רות, עבור ד''ר ניצן

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שוב רות, עבור ד''ר ניצן
    רות
    08/12/2010

שלום ד"ר.
    תודה על תשובתך מפעם קודמת,ובהקשר לנושא.
    היה לי תור אצל רופאת השתלים במירפאתי,ותשובתה עפי צילומי הסי.טי שאין לי מספיק עצם בשן האמצעית מס' 16 (חסרות לי שיניים 15,16,17)
    ולכן תבצע הרמת סינוס ושתלים 2 שך ,ואז צריך לחכות חצי שנה לקליטה ואז שוב חוזרים לשתל האמצעי, ואחכ כל הפעולות של שיקום כתר וכו.
    הרופאה אמרה לי שלפני הניתוח אצטרך לרכוש תרופות (בערך 5 תרופות)ואצטרך חופש ממושך ממקום העבודה, כי יהיו לי נפיחויות ,שטפי דם ,כחולים,סגולים,ואפילו יתכן שהעין תיסגר, וכאבים עזים. נבהלתי מאוד ואנ י חרדה. עד כמה זמן ריפוי לכל זה ,וכמה זמן אצטרך להעדר מהעבודה. ? האם אוכל לאכול רגיל? האם ישארו לי סימנים או עיוות בפנים? האם התוכנית נכונה? האם יש קשר לגילי( בת 48 )?לא אוכל לתפקד?(יש לי 4 ילדים)יש דרך קלה יותר?אשמח ליעוצך.
    בברכה - רות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב רות, עבור ד''ר ניצן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב רות, עבור ד''ר ניצן - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    12/12/2010

שלום לך רות,
    על מנת לתת לך תשובה מתאימה - לגבי אופציות אחרות יש לבצע בדיקה של הצילומים ובדיקה קלינית.
    בהרמת סינוס יתכן ויהיו שטפי דם ונפיחות כאב בד"כ אין. לצורך מניעת נפיחות ניתן לקחת סטרואידים לפני ובמהלך תקופת ההחלמה וכן להשתמש בקומפרסים קרים.
    את מתארת מהלך מאוד דרמטי בד"כ הטיפול עובר די בקלות ועם מעט תופעות לוואי. כמובן שבסופו של דבר התגובה היא מאוד אינדיבידואלית לכל מטופל.
    רצוי לנסות להשתיל את כל השתלים ביחד עם הרמת הסינוס - במידת האפשר.
    אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו