מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב רות, עבור ד''ר ניצןרות08/12/2010
שלום ד"ר.
תודה על תשובתך מפעם קודמת,ובהקשר לנושא.
היה לי תור אצל רופאת השתלים במירפאתי,ותשובתה עפי צילומי הסי.טי שאין לי מספיק עצם בשן האמצעית מס' 16 (חסרות לי שיניים 15,16,17)
ולכן תבצע הרמת סינוס ושתלים 2 שך ,ואז צריך לחכות חצי שנה לקליטה ואז שוב חוזרים לשתל האמצעי, ואחכ כל הפעולות של שיקום כתר וכו.
הרופאה אמרה לי שלפני הניתוח אצטרך לרכוש תרופות (בערך 5 תרופות)ואצטרך חופש ממושך ממקום העבודה, כי יהיו לי נפיחויות ,שטפי דם ,כחולים,סגולים,ואפילו יתכן שהעין תיסגר, וכאבים עזים. נבהלתי מאוד ואנ י חרדה. עד כמה זמן ריפוי לכל זה ,וכמה זמן אצטרך להעדר מהעבודה. ? האם אוכל לאכול רגיל? האם ישארו לי סימנים או עיוות בפנים? האם התוכנית נכונה? האם יש קשר לגילי( בת 48 )?לא אוכל לתפקד?(יש לי 4 ילדים)יש דרך קלה יותר?אשמח ליעוצך.
בברכה - רות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוב רות, עבור ד''ר ניצן - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר12/12/2010שלום לך רות,
על מנת לתת לך תשובה מתאימה - לגבי אופציות אחרות יש לבצע בדיקה של הצילומים ובדיקה קלינית.
בהרמת סינוס יתכן ויהיו שטפי דם ונפיחות כאב בד"כ אין. לצורך מניעת נפיחות ניתן לקחת סטרואידים לפני ובמהלך תקופת ההחלמה וכן להשתמש בקומפרסים קרים.
את מתארת מהלך מאוד דרמטי בד"כ הטיפול עובר די בקלות ועם מעט תופעות לוואי. כמובן שבסופו של דבר התגובה היא מאוד אינדיבידואלית לכל מטופל.
רצוי לנסות להשתיל את כל השתלים ביחד עם הרמת הסינוס - במידת האפשר.
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)