עקירת שן בריאה

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בריאה
    רועי
    03/01/2011

שלום
    אני בן 27. אני סובל מצפיפות בלסת התחתונה שגורמת לניב השמאלי לבלוט אל הקו של הלסת העליונה. מכיוון שהדבר הציק לי פיזית פניתי לאורטודנט שהציע כמו שציפיתי לעקור את השן הסמוכה (אחת מארבע החותכות) וליישר את הלסת. התוצאה הסופית של חוסר הסמטריה הרתיעה אותי מפתרון של יישור שיניים, ושאלתי היא האם ניתן לפתור נקודתית
    את הבעיה של הניב, היינו, לעקור ולהרכיב שתל קטן יותר ברווח שנוצר? האם יש מרווח מינימלי להכנסת שתל? מה עליי לקחת בחשבון מבחינת סיכון של פגיעה בשיניים הסמוכות, זמן ריפוי, תחזוקה ארוכת טווח?

הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בריאה - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    03/01/2011

רועי שלום,
    הפתרון הנכון הוא להתייעץ עם אורתודנט ובמידה ועקירת שן חותכת מספקת את המקום הדרוש להכנסת הניב למקומו , הרי שזה הטיפול הנכון. אומנם לא תהיה סימטריה אולם עליך לזכור כי במידה והשיניים יהיו מסודרות נכון , לא ניתן יהיה להבחין כי חסרה שן אחת.
    בכל מקרה ניב הינה שן עם שורש עמוק ומהווה את הציר והמעבר בין השיניים החותכות למלתעות ולכן נמנעים מלעקור את השן זו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו