שוב לד"ר ניצן, מרות.

מנהל הפורום

ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר
לקביעת תור אצל ד"ר ניצן שלזינגר ללא פרסום בפורום

• שוב לד"ר ניצן, מרות.
    רות
    17/01/2011

שלום ד"ר ניצן היקר.

ראשית מתנצלת שלא יכולתי להגיע אליך.ומבקשת להודות לך על האיכפתיות שאתה מפגין כלפי ובכלל בפורום.
    החלטתי להעזר באבחנה וביעוץ שלך,אמרת שעל פי הסי.טי שלי ניתן לעשות הרמת סינוס סגורה ולא הרמת סינוס פתוחה,מפני שיש מעט עצם ומקום.
    ובטרם אעשה את הניתוח והשתלים (להזכירך בחודש דצמבר שכתבתי לך שחסרות לי שיניים 15.16.17 )אני מגיעה למרפאה על מנת לעשות ניקוי חניכיים, אם אינני טועה קוראים לזה הקצאת שורשים, בכל פעם צד של לסת, עם הרדמה מקומית.
    אתמול עשיתי את האחרון והשיננית אמרה לי כי לא ניתן לעשות שתלים עד שהכל
    מטופל , כלומר שלא יהיה דלקות שיניים,כי אם אעשה זה לא יחזיק מעמד.
    במקביל הפיוטנד שאמור לעשות לי שתלים+הרמה סגורה לא דיבר איתי על
    ניקוי חניכיים או טיפולים כאלו ואחרים.
    באופן אישי אני לא מרגישה כאבים או דלקות, אני מצחצחת תמיד, אצל שיננית תמיד, סתימות וכו'.
    אני שוב בדילמה, כל אחד אומר משהו אחר, מלא דעות ותהליכים, ואין לי מושג מה כדאי או עדיף ואני עובדת עצות.מבקשת סיוע ביעוצך.
    תודה על הכל
    רות.ן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב לד"ר ניצן, מרות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב לד"ר ניצן, מרות. - תגובה

ד''ר ניצן שלזינגר
    17/01/2011

שלום רות,
    חשוב שבאזור המנותח השיניים הסמוכות יהיו לאחר ניקוי אבן וללא פלאק. אני נוהג להזמין את המטופלים לניקוי אבנית לפני הטיפול וממש לפני תחילת הטיפול אני מבצע ניקוי נוסך של השיניים הסמוכות, כך שכאשר אבצע את הטיפול לא יהיה פלאק או אבנית אשר יגרמו לדלקת באזור השיניים הללו והאיחוי של החניכיים יהיה מהיר.
    בהצלחה, :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו