מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבל עז לאחר שני חידושי טיפול שורשרונית19/03/2011
עברתי לפני כ-10 ימים חידוש טיפול שורש בשן 33 ו-34 כהכנה לפני שתלים.
על הטיפולים יש לי גשר זמני (למעשה על כל חצי הלסת ישמאלית התחתונה).
מאז, אני סובלת מכאבים עזים ביותר, לוקחת משככי כאבים ללא גבול, ולא מצליחה להירדם בלילה מהכאבים. חזרתי לרופא המטפל, והוא עשה צילום, בדק ואמר שהטיפול שורוש תקין, וזה טבעי שיש כאבים עד אפילו חודש.הוא נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה למקרה שהכאבים לא יחלפו (מה הקשר? אין שם דלקת. הוא לבד אמר!..)
ברצוני לקבל עצתכם:
א. מה יכולה להיות סיבת הכאב הנורא הזה?
ב. האם אכן משככי כאבים הוא הפתרון ו/או אנטיביויקה?
ג..
האם הגיוני שאסבול מכך במשך כחודש
לדוגמא- עכשיו 3 בבוקר כמעט ואני אחרי נרוסין ו-2 אופטלגינים+ כדור שינה ולא מצחליחה להירדם מהכאב.
בבקשה עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבל עז לאחר שני חידושי טיפול שורש - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר19/03/2011רונית שלום,
קשה לתת יעוץ על סמך התיאור שלך מבלי לבמע בדיקה יסודית.
מכל מקום לעיתים לאחר טיפול שורש יש כאב הנובע מן הלחץ שנוצר בקצה השורש.
האם הכאב גדל בהידוק של השיניים? במידה וכן יש להוריד את גובה השיניים כך שלא יהיה מגע בסגירה.
במידה ומדובר בחידוש טיפול שורש - נראה לי כי כדאי לקחת אנטיביוטיקה ( כך הרופא המטפל ממליץ.).
הכאבים אמורים לפחות עם הזמן. חודש זהו זמן ארוך מדי - עלייך להרגיש הטבה עם הזמן שחולף.
מאחל לך החלמה מהירה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אנטיביוטיקה
רונית19/03/2011שלום ד"ר ניצן,
תודה לתשובתך המהירה.
אני אלרגית למוקסיפן והרופא רשם לי דלצין C ,
שזוהי תרופה שבקופת חולים שלי אינה מאושרת ועולה כ-300 ש"ח. האם לדעתך אוכל לקחת זינת במקום?
שוב תודה ונקוה להשתפרות במצבי...
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר ניצן שלזינגר25/03/2011שלום רונית,
זינט לא תעשה את העבודה ניתן לקחת דוקסילין או רוליד במקום.
בברכה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)